Duikersgids getijden 2019 beschikbaar

Dit bericht is geplaatst op 21 november 2018
Duikersgids getijden 2019 beschikbaar

De Duikersgids berekent automatisch het moment van te water gaan in de Oosterschelde

De automatische Duikersgids getijdenberekeningen voor 2019 zijn beschikbaar. Zorg dat je de laatste versie van de Duikersgids app hebt, als je van de getijdenplanner gebruik wil maken. De Duikersgids berekent automatisch het moment van te water gaan voor duikstekken in de Oosterschelde. Met dank aan de bouwer, Dick Zeeman. De Duikersgids is GRATIS beschikbaar voor Android en iOS. Download nu gratis.

Fouten getijden 2019

De Duikersgids getijdenplanner kan incidenteel fouten bevatten. Afwijkingen kunnen ontstaan door weersomstandigheden, golfslag, afwijkingen in de data en foutjes in de code. Als meerdere van deze factoren samenvallen kunnen afwijkingen van meer dan een half uur ontstaan. Bedenk dat je als sportduiker altijd zelf verantwoordelijk bent voor je veiligheid en dat van anderen. Check altijd de stek en gebruik je gezond verstand. De uitgevers van de Duikersgids accepteren geen aansprakelijkheid voor incidenten die voortvloeien door het gebruik van onze producten.

Getijdenplanner Duikersgids website 

Je kunt de Duikersgids Getijdenplanner ook gebruiken op onze website. Hiervoor heb je de Duikersgids abonnee code nodig. Vraag hier het abonnement aan op de gids en de code of alleen de code. Op onze website krijg je ook alle informatie om de getijdenberekening zelf te voeren. Heb je geen ervaring met het duiken in de Oosterschelde? Dan is deze pagina ook nuttig als kennismaking. Wat is getijde? Hoe voer je de berekening uit? Welke duikschool zit in mijn omgeving? Je vindt hier de antwoorden.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht