Duikersgids getijden 2020 beschikbaar

Dit bericht is geplaatst op 21 november 2018
Duikersgids getijden 2020 beschikbaar

Duikersgids Getijdenplanner berekent automatisch het moment van te water gaan in de Oosterschelde

De automatische Duikersgids getijdenberekeningen voor 2020 zijn beschikbaar. De Duikersgids berekent automatisch het moment van te water gaan voor duikstekken in de Oosterschelde. Superhandig! Met dank aan de bouwer, Dick Zeeman. De Duikersgids is GRATIS te downloaden voor Android en iOS. Download nu gratis.

Getijdenplanner Duikersgids website 

Je kunt de Duikersgids Getijdenplanner gebruiken in onze app en op onze website. Je hebt de Duikersgids abonnee code nodig als je ze beide blijvend wil kunnen gebruiken. Dat is een aanrader!. De Duikersgids code geeft toegang tot nog veel meer handige online data, zoals honderden duikkaarten, 3D wrakanimaties en nieuw ontdekte duikstekken. Vraag hier het abonnement aan op de gids en de code of alleen de code. Heb je geen ervaring met het duiken in de Oosterschelde of met de getijdebereking? Op onze website krijg je ook alle informatie die je nodig hebt.   

Fouten getijden 2019

De Duikersgids getijdenplanner kan incidenteel fouten bevatten. Afwijkingen kunnen ontstaan door weersomstandigheden, golfslag, afwijkingen in de data en foutjes in de code. Als meerdere van deze factoren samenvallen kunnen afwijkingen van meer dan een half uur ontstaan. Bedenk dat je als sportduiker altijd zelf verantwoordelijk bent voor je veiligheid en dat van anderen. Check altijd de stek en gebruik je gezond verstand. De uitgevers van de Duikersgids accepteren geen aansprakelijkheid voor incidenten die voortvloeien door het gebruik van onze producten. Je kunt in de Duikersgids Getijdenplanner ook maand en jaargegevens opvragen. Dit zijn geen berekeningen maar ruwe data zoals beschikbaar gesteld door Rijkswaterstaat. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht