Duiken naar trouwringen tijdens huwelijksceremonie

Dit bericht is geplaatst op 19 mei 2018
Duiken naar trouwringen tijdens huwelijksceremonie

Het lijkt een filmscenario maar dat is het niet. Terwijl de huwelijksceremonie zich nog voltrok dook sportduiker, Martin van Hees, naar de eerder op de dag verloren trouwringen van het bruidspaar Peter en Yvonne Jansen uit Bergschenhoek. Hij vond ze vlak nadat ze elkaar het ja-woord gaven. Terwijl hij met ring nummer 2 boven komt, komen ze aanlopen. Film: Martin van Hees. Bekijk de film: 

Duiken naar trouwringen

Op je trouwdag de trouwringen in het water laten vallen, nog voor de huwelijksceremonie is voltrokken. Het zal je maar gebeuren. Martin kreeg het bericht gisteren om 18:16 uur binnen via zijn website gevonden-verloren.nl en kwam direct in actie. Het ging mis tijdens de ceremonie. Beide trouwringen vielen door een vlonder het water in. Een droom viel in duigen. Maar Martin zou Martin niet zijn als hij de dag niet zou redden. Binnen 10 minuten had hij ring nummer 1 gevonden, ring nummer 2 volgde enige tijd later.

Ringmaster Martin van Hees

Martin is erg succesvol met zijn website. Eerder hebben we hem al de bijnaam Ringmaster gegeven. Bekijk zijn optreden op RTL4 in juli 2017. Jaarlijks weten Martin en zijn team van duikers talloze zoekgeraakte sieraden te vinden. Ze gaan met metaaldetectors en inmiddels een schat aan ervaring te water. Hun resulstaten weten menigeen te verbazen en ontroeren. De trouwringen waren ring nummer 96 en 97 van 2018.

 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht