Duikplaats 't Zuth steeds populairder

Dit bericht is geplaatst op 17 juli 2017
Duikplaats 't Zuth steeds populairder

Duikplaats 't Zuth, in het Noord-Brabantse Milheeze, wordt steeds populairder. De logberichten in de Duikersgids app spreken boekdelen. 't Zuth, dat beheerd wordt door de Stichting Duikspots Noord Brabant Oost, stond voor het eerst in Duikersgids 12. Ook voor Duikersgids 14 (2018) hebben we verrassende, nieuwe duikplaatsen ontdekt die jouw duikseizoen nog leuker maken. Abonneer je nu!

Duiken in 't Zuth Milheeze

Steeds meer duikverenigingen melden zich aan om voor circa € 50,00 per jaar onbeperkt in 't Zuth te mogen duiken. Zeker nu er aan de plas de nodige voorzieningen verrijzen. Er is een goede parkeerplaats, met drie mindervalide parkeerplaatsen vlak aan de waterkant. Ook is een keet aangelegd, met toiletvoorziening, waar je voor en na je duik warm kunt overleggen of napraten. Buiten vind je afvalbakken, een mindervalidentoilet en een urinoir, die altijd toegankelijk zijn. Je gaat het water in via een mooie steiger, waar je vanaf kunt springen mits je duikuitrusting is opgeblazen. 

Onderwaterparcours 't Zuth

Ook onderwater wordt aan de 't Zuth gewerkt. Er komt een onderwaterparcous, waarvan ondermeer een speedboot, een fontein engel, een ooievaar en een schroef reeds zijn afgezonken. De exacte locaties worden nog aan de kaart toegevoegd. Het leven heeft het hier moeilijk, maar ook dat gaat de goede kant op. Er worden in 't Zuth steeds meer snoeken en kikkers gespot. Ben jij benieuwd naar het beste duikadvies, met de mooiste stekken voor 2018. Abonneer je nu op de Duikersgids.  

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht