Universiteit Wageningen zoekt studenten voor koraalonderzoek op St. Maarten

Dit bericht is geplaatst op 23 september 2016
Universiteit Wageningen zoekt studenten voor koraalonderzoek op St. Maarten

23-09-2016. De Universiteit Wageningen zoekt twee MSc-studenten, die in nauwe samenwerking met de lokale natuurbeheerorganisaties, koraalrestauratie opzetten en onderzoek doen. Je moet in het veld koraalkolonies bemonsteren en fragmenten opkweken in zogenaamde ‘coral ladders’. Verder dient een aantal toegepaste en wetenschappelijk interessante vragen onderzocht te worden. 

Het project richt zich niet alleen op St. Maarten. De focus ligt ook op het herstel van koraalriffen op Saba en St. Eustatius. Praktische informatie: Datum: 4 tot 6 maanden, niet aan datum gebonden, maar zo spoedig mogelijk. Locatie: St. Maarten, Saba, St. Eustasius.Vergoeding: Stagevergoeding en mogelijk vergoeding woonlasten.

Duikbrevet vereist

We zoeken MSc-studenten (bij voorkeur als tweetal). Kandidaten dienen relevante cursussen gevolgd te hebben en allebei te beschikken over een duikbrevet, waarvan één ten minste NOB-2-sters duiker of PADI advanced duiker. Rijbewijs en ervaring met statistiek en R is een pre, maar niet absoluut noodzakelijk. Als je een gemotiveerde student bent, aarzel dan niet om contact op te nemen voor meer details. Wij garanderen een uitdagende praktische en wetenschappelijke omgeving met veel zon.

Meer stages bij Wageningen Marine Research

Er zijn nog veel meer stagemogelijkheden bij Wageningen Marine Research, zowel nationaal als internationaal! De stage-opdrachten variëren van onderzoek in Caraïbisch Nederland tot laboratoriumwerk in IJmuiden. Kijk voor meer informatie op hun website

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht