Sanom Beach Souldivers opent in november 2015

Dit bericht is geplaatst op 12 augustus 2015
Sanom Beach Souldivers opent in november 2015

12-08-2015. Duikschool Souldivers (Rotterdam) opent in november 2015 Sanom Beach Souldivers in Thailand. Het duikcentrum wordt opgezet in samenwerking met het prachtige Sanom Beach Lipe Resort. Duiktoerisme in balans met de natuur op het enige bewoonde eiland in de hele Adang-Rawi archipel. Boeken kan alleen via de website. 

De locatie heeft alles wat je van een afgelegen duikgebied verwacht: Turqoisekleurig water, witte zandstranden en prachtige riffen. Je loopt in minder dan een uur het hele eiland rond en met één enkele stap zit je terug in de natuur. Het kalme heldere water van Koh Lipe nodigt je direct uit om te gaan duiken of snorkelen. Het koraal begint op geringe diepte en herbergt in dit gebied 25 procent van alle tropische vissen in de wereld.  
Het Sanom Beach Lipe Resort is het best bewaarde geheim op het eiland en dat wil men graag zo houden. De atmosfeer is authentiek. Je bent even helemaal weg in een stukje puur natuur, met kleine beachhuisjes, barbecues op het strand en de mooiste duiklocaties ter wereld op een steenworpafstand. Nieuwsgierig? Kijk op Souldivers Sanom Beach

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht