Nederlandse deelname 1e Europees Kampioenschap Onderwater Videografie

Dit bericht is geplaatst op 22 maart 2016
Nederlandse deelname 1e Europees Kampioenschap Onderwater Videografie

06-04-2016. Van 4 tot en met 9 oktober 2016 vind in het Spaanse, La Herradura, het eerste CMAS Europees Kampioenschap Onderwater Videografie plaats. Ronald Faber en assistente Yvonne Tijmes doen mee namens Nederland! Daar zijn we natuurlijk erg trots op maar... de financiële middelen voor deelname zijn nog ontoereikend! Wie steunt Ronald, Yvonne en Nederland....? Foto: Dicky Boele (Kiek es an fotografie).

De NOB ondersteunt de deelname van TeamNL zoveel ze kan. De overige kosten dienen door Ronald en Yvonne zelf gedragen te worden. Daarom is steun vanuit de duikwereld gewenst! Als dank ontvang je een multimediale presentatie over onderwatervideografie en over het EK. Daarnaast mag je je als sponsor presenteren op de website van TeamNL, die speciaal voor deze gelegenheid in het leven is geroepen. Verder krijg je een vermelding op de digitale nieuwsbrief en op hun facebookpagina. Het Europees Kampioenschap Onderwater Videografie vindt tegelijkertijd plaats met het Europees Kampioenschap Onderwaterfotografie.

Duiken in Spanje 

Duiken in Spanje is verrassend mooi. Het EK vindt plaats in Zuid Spanje waar je prachtige duiken kunt maken. Ook aan de zuidpunt, bij Tarifa, liggen boeiende duiklocaties. Sommige liggen op het snijvlak van de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan. Deze duikstekken hebben daardoor een bijzonder ecologisch systeem met verrassende soorten, zoals dolfijnen, murenen en mola mola's. Enkele mooie duikstekken in Tarifa zijn: Punto Marroqui, La Piscina, Laminerias en Wrak San Andres.

Wil je meer informatie? Of wil je de Nederlandse deelname aan het EK direct steunen! Ga dan direct naar de website TeamNL. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht