Dive Post Dive-equipment 4e Suunto Experience Center

Dit bericht is geplaatst op 18 juni 2015
Dive Post Dive-equipment 4e Suunto Experience Center

19-06-2015. Dive Post Dive-equipment is het vierde Suunto Experience Center van de Benelux. Het moderne en ruim opgezette duikcentrum straalt onmiskenbaar frisheid, kwaliteit en beleving uit. Ideale eigenschappen voor een Suunto Experience Center! Je vindt Dive Post Dive-equipment aan het Castellumplein in Valkenburg (ZH).

Een Suunto Experience Center heef een in het oog springende vitrine en speciaal opgeleide medewerkers. Dit alles geeft je als klant de beleving en ervaring die je bij Suunto duikcomputers mag verwachten. Je ziet er alle modellen en varianten Suunto duikcomputers en de daarbij behorende informatie. Een groot scherm vertoont filmpjes over de producten, het merk en de calculatie modellen die Suunto in hun duikcomputers gebruikt.
Introduceert Suunto een nieuwe duikcomputer, dan zal je deze als eerste zien bij een Suunto Experience Center. Als de Suunto duikcomputer je bevalt kan je deze direct meenemen. Want alle modellen en varianten zijn altijd op voorraad! Ook alle accessoires, polsbanden, onderdelen en servicebenodigdheden zijn direct verkrijgbaar.

Try before you buy
Wil je een nieuw geïntroduceerd model uitproberen? Ook die mogelijkheid biedt een Suunto Experience Center! Zo kun je nu de nieuwe Suunto EON Steel uitproberen. De speciaal opgeleide medewerkers beschikken over een zeer uitgebreide kennis van alle Suunto duikcomputers. Ze kunnen je alles vertellen over de verschillende modellen en de werking en instellingen. Uiteraard beschikt een Suunto Experience Center over alle tools, kennis en originele onderdelen om jouw Suunto duikcomputer te servicen.

Dive Post Dive Post Dive-equipment
Dive Post begon in 1999 als een postorderbedrijf maar ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een grote duikwinkel en PADI 5* IDC en TecRec duikcentrum. Cees en Gertine Langmuur zijn de drijvende kracht achter het duikcentrum. Door de jaren heen is hun klantenbestand behoorlijk uitgebreid en zijn ze uit hun jasje gegroeid. Op 23 april van dit jaar opende Dive Post Dive-Equipment daarom haar nieuwe duikcentrum in Valkenburg ZH. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht