Gratis Duikersgids. Bekijk GRATIS honderden duikkaartjes

Dit bericht is geplaatst op 14 maart 2018
Gratis Duikersgids. Bekijk GRATIS honderden duikkaartjes

Zoek jij weleens een duikkaartje? Bekijk hier GRATIS honderden van onze duikkaarten in het klein. De Duikersgids heeft alles wat jij nodig hebt om een succesvolle duik te maken. Wij bieden onze professionele content onder meer aan in de vorm van een boek, een GRATIS app en een website. Je kunt de app hier GRATIS downloaden. Met de Duikersgids ben je optimaal voorbereid om te gaan duiken! 

Duikkaarten Duikersgids 

De Duikersgids bezit meer dan 300 duikkaarten en dat worden er elk jaar meer. Bovendien worden onze duikkaarten voortdurend geupdate, waardoor ze nooit helemaal dateren. Duikkaarten zijn vooral handig als je veel in Nederland, België of Duitsland duikt. Op de kaarten staan alle duikgerelateerde items aangeven, zoals, instapplaats, toilet, parkeerplaats, restaurant, bankje en onderwaterobjecten. Je vindt duikkaarten van alle bekende en minder bekende duikstekken zoals Zeelandbrug, Eiland 4, De Baars en nog veel meer. Abonnees kunnen de kaarten in het groot openen. 

Duikersgids Getijdenplanner 

Naast duikkaarten heeft de Duikersgids jou als duiker nog veel meer te bieden? Ken je onze automatische getijdenplanner? Met onze getijdenplanner hoef je nooit meer een getijdenboekje te gebruiken. De planner geeft automatisch aan hoe laat je in de Oosterschelde kunt duiken. Je kunt in de planner een duikstek opzoeken, maar je vindt de getijdenberekening ook op betreffende duikstekpagina's. Bekijk een voorbeeld.  
Als abonnee van de Duikersgids krijg je veel meer dan alleen onze duikkaarten. Onze volledige abonnee content staat tot jouw beschikking, waaronder onze 3D wrakanimaties, nieuw ontdekte duikstekken en nog veel meer.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht