Scubapro recordpoging op Women's Dive Day uitgesteld

Dit bericht is geplaatst op 21 april 2020
Scubapro recordpoging op Women's Dive Day uitgesteld

Zet je toegangsbewijs om naar volgend jaar of vraag je geld terug.

Scubapro heeft het PADI Women Dive Day event, en de daarbij behorende recordpoging, uitgesteld. Het event zou plaatsvinden op 18 juli 2020 in zwembad de Tongelreep in Eindhoven. Het wordt nu verplaatst naar PADI Women's Dive Day 2021. De exacte datum wordt deze zomer bekendgemaakt. Een soortgelijke recordpoging werd onder meer georganiseerd in 2013. Bekijk video:

Wereldrecord breken

Deelnemers krijgen twee keuzes. Je kunt je toegangskaartje om laten zetten naar volgend jaar of je geld terug vragen. Scubapro wil de recordpoging volgend jaar eveneens op PADI Women Dive Day organiseren. Wat houdt de recordpoging in? De bedoeling is dat 140 dames tegelijkertijd te water gaan om gezamenlijk vanuit een eerste trap te ademen, met de MK25 EVO. De belangstelling voor het evenement is groot. Meld je dus tijdig aan. Er is al een reservelijst voor volgend jaar. Deze dames krijgen in 2021 als eerste de mogelijkheid een toegangskaart voor de recordpoging te bemachtigen.  

Gelimiteerde oplage C370

Speciaal voor de recordpoging maakte Scubapro een gelimiteerde oplage van de C370, tweede trap, waarvan alle dames tijdens de recordpoging gebruik zullen maken. De automaat wordt eenmalig uitgebracht in de kleur roze kleur, met een speciaal wereldrecordlogo. PADI Women's Dive Day wordt jaarlijks overal in de wereld georganiseerd om de duiksport onder vrouwen te promoten. PADI lanceerde het eerste event in 2015, waarna het uitgroeide tot meer dan duizend evenementen in 104 landen in 2018. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht