Duikteam Nederweert organiseert PADI Women's Dive Day in TODI

Dit bericht is geplaatst op 23 mei 2018
Duikteam Nederweert organiseert PADI Women's Dive Day in TODI

Op 21 juli 2018 is het PADI Women's Dive Day. Dames, jullie zijn welkom van 12:00 tot 18:00 uur in het fantastische, TODI in het Belgische Beringen. Duikteam Nederweert en TODI heten jullie van harte welkom! De kosten bedragen circa 40,00 euro en met een extra bijbetaling van 15.00 euro krijg je er ook een gaaf T-shirt bij! Aanmelden kan voor 1 juli 2018. Stuur een mail naar Women's Dive Day en meld je aan

Duiken in TODI

PADI Women's Dive Day 2018 in TODI wordt georganiseerd door Duikteam Nederweert in samenwerking met TODI. Duikteam Nederweert is razend enthousiast. "Als duikteam zoeken we altijd de samenwerking met mensen die onze passie delen. Het leek ons enorm gaaf om dit met de PADI Women’s Dive Day 2018 ook te proberen. Hoe gaaf is het om de hele wereld te laten zien dat vrouwen sterk staan en samen genieten van onze sport! TODI, met zijn topfaciliteiten, warme water en duizenden kleurrijke vissen, is daarvoor natuurlijk de ideale bestemming." Bekijk alles over TODI.

Fotoshoot onderwater

Op Women's Dive Day wordt van alles in TODI georganiseerd. Een professionele fotoshoot onderwater bijvoorbeeld, met zelf meegebrachte kleding en spullen! Er zijn ook workshops en lezingen: Een workshop en lezing onderwaterfotografie en een freedive en een full face mask workshop. TODI biedt ook een kijkje achter de schermen. Verder kunnen alle dames natuurlijk twee uur lang duiken. TODI zorgt ook voor een heerlijke maaltijd en ter afsluiting is er een ijsje van de beste ijssalon van Nederland 2018, IJssalon Florence! Meld je nu aan!

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht