Duikersgids platform 2.0. in ontwikkeling

Dit bericht is geplaatst op 21 februari 2019
Duikersgids platform 2.0. in ontwikkeling

Logberichten beheren en aanpassen, stekken toevoegen, profielpagina en veel meer.

Het Duikersgids platform wordt gemoderniseerd. Zomaar wat nieuwe functies: Profielpagina aanmaken, logberichten beheren, device ID's verwijderen, duikstekken toevoegen of corrigeren en veel meer. Ook de Duikersgids app wordt vernieuwd. In de nieuwe app zal de Android 9 bug gefixt zijn. Like Duikersgids om op de hoogte te blijven en mee te praten.

Duikersgids Redactieteam 

De Duikersgids twee doelen voor ogen. We willen een van de grootste internationale platfoms voor duikstekken worden. Daarnaast willen we uitgroeien tot een internationale nieuwswebsite. Dat lukt alleen met jouw steun. Daarom hebben we een Duikersgids Redactie gevormd en een Support Team. Samen gaan we proberen om honderden duikers enthousiast te maken om hun (vakantie)duikstekken aan Duikersgids toe te voegen. Wij zijn super enthousiast. Je kunt meedoen als Creator (duikstekken toevoegen), Ambassador (duikstekken beheren) of Contributor (duikstekken corrigeren) of een combinatie. Doe je mee...? 

Creeer, corrigeer of beheer

Wat zijn de duikstekken waar jij alles van weet? De Zeelandbrug misschien of Thousends Steps op Bonaire? Jouw kennis is waardevol voor andere duikers en voor het Duikersgids plaform. Je kunt straks rechten verwerven om over deze duikstekken vragen te beantwoorden en ze te updaten in de rol van Ambassador. Als Creator voeg je duikstekken toe en als Contributor breng je correcties aan. Toegevoegde of gecorrigeerde duikstekken worden eerst door de redactie gecontroleerd. Zodra de update beschikbaar is, kun je je profielpagina inrichten en op een van deze manieren een rol gaan spelen in de opbouw van ons platform. Al je bijdragen worden op je profielpagina bijgehouden, waar je ook je logberichten, foto's en duikcertificaten laat zien. Doe mee!

Word lid van Duikersgids Support Team

Wil je nu al betrokken raken en op de hoogte blijven? Like Duikersgids en word lid van Duikersgids Support Team. In deze groep kun je nu meedenken en meehelpen. Alleen leden van het Duikersgids Support Team kunnen zich aansluitend hierop aanmelden als lid van de Duikersgids Redactie. Wat kun je doen als redactielid? Meewerken aan de ontwikkelingen, testgebruiker worden van de app, nieuwsberichten maken, duikstekken aanleveren, redigeren en publiceren, tips geven, meehelpen op events en nog veel meer. Heb je geen tijd, maar wil je ons wel steunen? Dat kan met een abonnement op de Duikersgids plus gratis code voor slechts 25,00 per jaar. 

 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht