Duikersgids bug Android 9

Dit bericht is geplaatst op 12 maart 2019
Duikersgids bug Android 9

De bug wordt gefixt met totaalupdate eind 2019

Ben je in het bezit van een Android toestel en heb je je telefoon bijgewerkt voor Android 9? Dan heb je wellicht last van een bug in de Duikersgids app. Je kunt deze bug omzeilen zoals hieronder beschreven. Helaas kunnen we het niet meteen fixen. Dat gebeurt met een totaal update eind 2019, waarbij de Duikersgids app volledig wordt vernieuwd en gemoderniseerd. 

Duikersgids bug Android 9 omzeilen

Waarschijnlijk heb je het al ontdekt. Je kunt de Android 9 bug wel omzeilen. Wat gaat er precies mis door deze bug? Bij het openen van de app is de frontpage verduisterd en kun je er niets mee. Wat wel kan is een duikstek invoeren in het zoekscherm. Zoek een duikstek op en keer dan terug naar het frontscherm. De app zal nu normaal reageren. Helaas moet je deze handeling elke keer herhalen als je de app wil gebruiken. Even geduld alsjeblief, de bug wordt dit jaar nog gefixt tijdens een totaal update. 

Totaal update Duikersgids app

De Duikersgids app wordt totaal vernieuwd en gemonderniseerd met veel mooie nieuwe fucties en een totaal nieuwe structuur. Zoals gezegd wordt de Android 9 bug dan meegenomen. Met deze update zetten we de volgende stap naar internationalisering en professionalisering van het Duikersgids platform. Dat wordt een grote klus waarvoor we veel steun nodig zullen hebben. Wil je meedenken? Meld je aan als lid van het Duikersgids Support Team. Ben je al lid? Nodig dan je buddies uit die enthousiast zijn over Duikersgids en een bijdrage willen leveren. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht