Heerlijk duikweekend op komst!

Dit bericht is geplaatst op 26 juni 2018
Heerlijk duikweekend op komst!

Buitentemperatuur tot 30 graden. Watertemperatuur Zeeland tot 20 graden

Er komen heerlijke duikdagen aan...! Ken jij mooi weer duikers die je graag mee wil nemen naar een stek in eigen land? Dit is je kans. De komende dagen duik je met een buitentemperatuur tot maximaal 30 graden en een watertemperatuur tot 20 graden in Zeeland. Kortom, geen beter moment om die vakantieduikers aan het duiken te krijgen.

Duiken in Nederland en België

Er zijn honderden duikers die nog nooit in Nederland of België gedoken hebt. Dit weekend is het moment om ze uit te nodigen. Bel je mooi weer buddy op en spreek af. Het wordt maximaal 30 graden en in Zeeland wordt al geregeld een watertemperatuur tussen 17 en 20 graden gelogd. Verder is het zicht in veel Zeeuwse duikstekken ook nog eens redelijk. Voor het eerst duiken in Nederland of België doe je nu...!

Weersverwachting KNMI

Vandaag is het zonnig, met in de kustgebieden wolken vanaf zee. De middagtemperaturen lopen uiteen van 18 graden op de Wadden tot plaatselijk 29 graden in het zuidoosten. Er staat een matige wind uit noord tot noordoost. Aan de zuidwestkust wordt de wind in de middag vrij krachtig. Morgen overdag is het opnieuw zonnig. De middagtemperaturen variëren van 25 graden in het noorden tot 30 in het zuiden en zuidoosten. De wind komt uit oost tot noordoost en wordt matig tot mogelijk krachtig aan de zuidwestkust.  

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht