Ken jij Delfins Reef op Bonaire?

Dit bericht is geplaatst op 21 april 2018
Ken jij Delfins Reef op Bonaire?

De Duikersgids is trots op haar samenwerking met Dive Friends Bonaire en Delfins Beach Resort. Delfins is het eerste hotel waar onze logberichten op de hotelkamers getoond gaan worden. Ken je hun huisrif, het Delfins Reef? Je kunt er heerlijk duiken. Het is gratis als je duikt via Dive Friends Bonaire, anders betaal je een gering tarief. Wie plaatst het eerste logbericht? 

Duiken in Delfins Reef

Delfins Reef is uniek vanwege het prachtige rif en de fantastische faciliteiten. Alles is hier voorhanden voor een voortreffelijke duik. Van een Dive Friends duikstation, steekkarren en materiaalverhuur tot een shop, spoelbakken en nog veel meer. Het rif bestaat uit een combinatie van dichtbegroeid hard en zacht koraal, waar je onder meer koffervissen, kogelvissen en kreeften ziet. Op de zandbodem voor het rif leven roggen. 

Duiken op Bonaire

Duikersgids heet verder Wannadive Bonaire welkom als partner. Nieuwe aangesloten duikscholen of accomodaties zijn: Hillside Apartments Bonaire en alle duikscholen van Dive Friends. Je kunt je duiken op Bonaire loggen met de naam van alle aangesloten partijen en partners. Hun naam verschijnt als link in jouw logbericht, verwijzend naar hun pagina op Duikersgids. Daarmee steun je ze en werk je mee aan hun naamsbekendheid. Dit kan nu alleen nog op de website, de app update volgt.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht