Transfo Duiktank geeft je een bouwbelevenis onderwater

Dit bericht is geplaatst op 18 oktober 2016
Transfo Duiktank geeft je een bouwbelevenis onderwater

Altijd al benieuwd geweest hoe het is om onderwater te werken aan een grote bouwconstructie. Transfo Duiktank in het Belgische  geeft je die kans. Je moet wel wat technische kennis hebben, maar je wordt uitgebreid gebriefd. Vervolgens kun je aan de slag. Tranfo Duiktank bouwt in de tank een gebouw na met kamers, traphal en buizen, waar je doorheen kunt duiken. 

De eerste bouwfase is al afgerond, maar er moet nog heel wat gebeuren. Op 7 november worden de werkzaamheden hervat. En Transfo doet een beroep op jou. Het bouwen aan een onderwaterconstructie is een bijzondere belevins die weliswaar voldoende duikervaring vergt. Je moet goed kunnen uittrimmen en een laag luchtverbruik hebben. Er wordt elke dag gewerkt in drie sesses van 9:00 tot 13:00, van 12:00 tot 16:00 en van 15:00 tot 19:00. Nogmaals, enige technische kennis is vereist. Wil je meebouwen? Mail je naam, brevet en de dag en sessie waarop je kunt door via info@duiktank.beHoeveel mensen zijn nodig? En hoe lang gaan de werkzaamheden duren? Dat is lastig te voorspellen. De eerste bouwfase duurde iets langer dan een week en er is door zeventig duikers aan gewerkt. 

Duiken in Transfo Duiktank

Transfo Duiktank is een oude, omgebouwde stookolietank in het Belgische Zwevegem. Het een uitstekende opleidingslocatie die knap de illusie van een buitenwater duik nabootst. De tank kan ook afgehuurd worden door beroepsduikers en duikscholen. Wil je meebouwen aan hun nieuwste onderwater attractie? Mail naam, brevet, dag en sessie door via info@duiktank.be.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Transfo Duiktank geeft je een bouwbelevenis onderwater

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht