Suunto Experience Center open bij SubLub

Dit bericht is geplaatst op 13 mei 2015
Suunto Experience Center open bij SubLub

13-05-2015. Bij SubLub is het tweede Suunto Experience Center van de Benelux geopend. In een Suunto Experience Center kun je alle Suunto duikcomputers en toebehoren optimaal beleven en ervaren. Het eerste Suunto Experience Center opende vorig jaar in Duikcentrum de Grevelingen. Meer centra zullen volgen. 

Als je SubLub in Rotterdam binnen loopt valt de vitrine van Suunto meteen op. Alle modellen en varianten Suunto duikcomputers zijn te zien, met alle daarbij horende informatie. Daarnaast worden op een groot scherm filmpjes vertoond over de het merk, de producten en de calculatiemodellen die Suunto in hun duikcomputers gebruikt. 

Voelen en aanraken
In een Suunto Experience Center kun je kijken, voelen en aanraken. Pak beet, besnuffel en probeer zoveel als je wil. Alle modellen en varianten zijn op voorraad, inclusief alle accessoires zoals polsbanden, onderdelen en servicebenodigdheden. Probeer bijvoorbeeld de nieuwe Suunto EON Steel uit! Of wacht totdat er een nieuwe duikcompuer uitkomt, hij zal als eerste in het Suunto Experience Center te zien zijn.

Speciaal getraind personeel
Het personeel van het Suunto Experience Center is speciaal opgeleid en beschikt over zeer uitgebreide kennis van zaken. Ze kunnen je alles vertellen over de verschillende modellen en de werking en instellingen van een Suunto duikcomputer. Uiteraard beschikt een Suunto Experience Center over alle tools, kennis en originele onderdelen om jouw Suunto duikcomputer te servicen. SubLub heet je van harte welkom aan de Admiraal de Ruyterweg in Rotterdam om het Suunto Experience Center te komen beleven! 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht