Parkeerplaats Kiekuut bij Hotel Bungelaar geopend

Dit bericht is geplaatst op 11 juli 2023
Parkeerplaats Kiekuut bij Hotel Bungelaar geopend

Duikers mogen alleen op de achterste strook parkeren.

Eind vorige week is hotel/restaurant De Bungelaar bij duikstek De Kiekuut geopend. Dit betekent dat je nu dicht bij de instapplaats kunt parkeren. Gebruik uitsluitend de achterste parkeerstrook. Duikersgids Support Team. We geven elk jaar een duikadvies met updates toplocaties en nieuw ontdekte duikplaatsen in jouw regio. Abonneer je nu.

Duiken Kiekuut

Duiken bij De Kiekuut betekende tot nu toe parkeren bij duikplaats De Beers en enkele honderden meters uitzwemmen naar het wrak. Goed nieuws. Dat hoeft nu niet meer. Met de opening van hotel/restaurant De Bungelaar, eind vorige maand, kun je nu dichter bij het wrak parkeren. De stek krijgt ook de nodige voorzieningen. Een plaatselijke duikvereniging krijgt een eigen onderkomen in De Bungelaar en nog deze zomer wordt bij de instapplaats een steiger voor duikers aangelegd. Verder zijn vorige maand tussen de instapplaats en het wrak enkele reefballs afgezonken. Tijd dus voor een duik op De Kiekuut. Hotel De Bungelaar omarmt de komst van duikers en streeft naar een goede verstandhouding. 

Huisregels De Bungelaar

Neem bij een duik altijd de huisregels van De Bungelaar in acht. Wees descreet. Zorg dat het duiken een leuke attractie is voor de hotelgasten en niet iets waar ze zich aan storen. Parkeren mag als duiker alleen op de achterste parkeerstrook. Zo stoor je niemand en blijven de meest gunstige parkeerplekken vrij voor de hotelgasten. Verkleed je uit het zicht, achter je auto. Laat na je duik geen rommel achter zoals etensresten, blikjes en verpakkingen. Er staan nog geen vuilnisbakken maar deze komen er snel. Verder ben je na je duik welkom voor een hapje en een drankje en je mag van het toilet gebruik maken. Inmiddels wordt al bij De Bungelaar geparkeer. Duikers zijn enthousiast. Wat vind jij ervan? Log je duik op Duikersgids. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht