Nieuwe voorzieningen Slag Stormvogel

Dit bericht is geplaatst op 11 september 2016
Nieuwe voorzieningen Slag Stormvogel

17-09-2016. Slag Stormvogel krijgt op korte termijn enkele nieuwe voorzieningen. Er komt een voorzieningengebouw met douches, toiletten en spoelkranen. Daarnaast gaat Safe & Care zich naast Duikschool Oostvoorne vestigen als keuringarts. De ontwikkelingen rondom het Oostvoornse Meer verlopen traag en onoverzichtelijk, maar heel geleidelijk komt er iets op gang. Onderwater is de situatie nog ingewikkelder, als het gaat om waterkwaliteit en het behoud van de vele historische wrakken. 

Duikschool Oostvoorne en Safe & Care

De nieuwe voorzieningen komen links en rechts van Duikschool Oostvoorne te liggen. Slag Stormvogel heeft dan een faciliteitengebouw (douche, toilet en spoelkranen), een vulstation en een keuringarts direct aan het water.
Het voorzieningengebouwtje is voor openbaar gebruik, maar uiteraard erg handig voor duikers. In het vulstation van Duikschool en Vulstation Oostvoorne kun je alle gassen vullen, van Nitrox en Trimix tot perslucht en meer. Kijk hier voor de openingstijden. Keuringsarts Safe & Care is op afspraak te bezoeken. Duikschool Oostvoorne is gespecialiseerd in technische duikopleidingen.

Boeienlijn duikers en windsurfers 

Verder komt er op korte termijn een boeienlijn om duikers en windsurfers beter van elkaar te scheiden. De windsufers gaan het water ook buiten het duikgebied betreden en verlaten. Het water voor de surfschool is speciaal met dit doel ondieper gemaakt. Overige renovaties zijn: Opspuiten en renoveren bestrating voor Duikschool Oostvoorne, het knippen van de wilgroei, de aanleg van fietspaden en het op termijn afvoeren van de oude container voor de duikschool. Een kinderspeelplaats aan het strand voor de duikplaats is reeds gerealiseerd. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht