Lucas Duiksport 5e Suunto Experience Center Benelux

Dit bericht is geplaatst op 22 juli 2015
Lucas Duiksport 5e Suunto Experience Center Benelux

22-07-2015. Het vijfde Suunto Experience Center van de Benelux is een feit. Het is Lucas Duiksport in Nijverdal. Lucas Duiksport is al sinds jaar en dag een begrip in de Nederlandse duiksport en ver daarbuiten. Online en offline trekt het bedrijf jaarlijks vele bezoekers, kortom een ideale locatie voor een Suunto Experience Center! De in het oog springende vitrine en speciaal opgeleide medewerkers geven je ook hier nu de beleving die bij Suunto duikcomputers hoort.

In het Suunto Experience Center van Lucas Duiksport vind je alle modellen en varianten van Suunto duikcomputers en de daarbij behorende informatie. Een groot scherm vertoont filmpjes over de producten, het merk en de calculatiemodellen die Suunto in hun duikcomputers gebruikt. 
Maar, in een Suunto Experience Center kun je niet alleen alle modellen zien, je kunt ze ook ongestoord voelen en aanraken. Bovendien worden nieuwe producten van Suunto altijd het eerst in een Suunto Experience Center gepresenteerd. Als de Suunto duikcomputer je bevalt kan je deze direct meenemen, want alle modellen en varianten zijn altijd op voorraad! Ook alle accessoires, polsbanden, onderdelen en servicebenodigdheden zijn direct verkrijgbaar.

Nieuw model uitproberen

Wil je een nieuw geïntroduceerd model uitproberen? Ook die mogelijkheid biedt een Suunto Experience Center! Zou je de nieuwe Suunto EON Steel uit willen proberen? Dat kan, ga snel langs bij een van de Experience Centers. De speciaal opgeleide medewerkers beschikken over zeer uitgebreide kennis van alle Suunto duikcomputers. Ze kunnen je alles vertellen over de verschillende modellen en de werking en instellingen van een Suunto duikcomputer. Uiteraard beschikt een Suunto Experience Center over alle tools, kennis en originele onderdelen om jouw Suunto duikcomputer te servicen.  

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht