Grote nieuwbouw Duikcentrum De Beldert

Dit bericht is geplaatst op 11 april 2016
Grote nieuwbouw Duikcentrum De Beldert

19-04-2016. Duikcentrum De Beldert wordt volledig vernieuwd. Begin juli gaat de eerste spade de grond in. De werkzaamheden worden in september 2016 afgerond. Duiken in de Beldert is dan een stuk comfortabeler, met een volwaardig duikcentrum dicht aan het water, een nieuwe steiger, een gedeeltelijk overdekt duikersplein, met cafetaria, een inpandig toilet en veel meer. De duikstek en de huidige winkel blijven tijdens de nieuwbouw gewoon open!

Er bestaan al jaren verbouwingsplannen bij De Beldert. Maar, nu is de gemeentelijke vergunning zo goed als binnen en ook de financiering is rond. Het nieuwe duikcentrum komt veel dichter aan het water te liggen, op nog geen vijftig meter van een nieuwe, ruimere steiger. De oude steiger is straks alleen bestemd voor privégebruik, evenals de huidige inrit. De nieuwe inrit komt enkele meters verderop en biedt toegang tot een ruime parkeerplaats voor circa honderd auto's. De parkeerplaats wordt volledig verhard, zodat er ook in de winter geparkeerd kan worden.  

Het nieuwe Duikcentrum De Beldert

Het nieuwe Duikcentrum De Beldert omvat 300 m2 winkeloppervlakte, inclusief showroom, Trimix vulstation, verhuurruimte, leslokaal, serviceruimte en magazijn. Het centrum bestaat uit twee verdiepingen, met op de bovenverdieping het leslokaal en de showroom, waar ondermeer het merk ProBlue tentoon wordt gesteld. Rechts van het duikcentrum komt een gedeeltelijk overdekt duikersplein, met cafetaria, eettafels, zitgedeelte en parasols. De inpandige toiletten zijn vanaf het buitenterrein bereikbaar. Wat kun je nog meer van een volwaardige duikplaats verwachten? Oordeel zelf en ga snel na de nieuwbouw langs om een duik te maken in de nieuwe Beldert.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht