Freediving locaties op Duikersgids

Dit bericht is geplaatst op 22 oktober 2020
Freediving locaties op Duikersgids

In samenwerking met Dutch Freediving Association

Freediving neemt voortdurend in populariteit toe. Niet alle duikstekken zijn voor freediving geschikt. Op Duikersgids vind je ze nu terug. Duikstekken waar je kunt freediven zijn zowel in het boek, de app als op de website aangegeven onder 'Geschikt Voor'. Enkele bekende freediving locaties in Nederland en België zijn: DiveWorld EnschedeDe Beldert, Slijk Ewijk, De Baars en NEMO 33

Freediving locaties vinden

Hoe vind je de freediving locaties op Duikersgids? Kijk op de duikstekpagina onder kenmerken. Bij 'Geschikt Voor' kun je zien of je op de betreffende locatie kunt freediven. Updates op het platform moeten het straks mogelijk maken om ook op de betreffende stekken te zoeken en te filteren. De locaties worden aangeleverd door Marloes Kronenburg, bestuurslid van de Dutch Freediving Association (DFA). Marloes neemt deel aan competities en is tevens actief als instructeur. Verder is zij 2* gebrevetteerd sportduiker. Doelstelling van de DFA is onder meer freedivend Nederland samen te brengen en de sport meer landelijke bekendheid te geven. 

Hier kun je freediven

De volgende freediving locaties in Nederland, België en Duitsland zijn door de DFA aan ons doorgegeven: DiveWorld EnschedeDe Beldert, Slijk Ewijk, De Baars,, Zandmeren Visoever, Zevenhuizerplas, Zandeiland 4, Maarsseveense Plassen, Spiegelplas, Gasselterveld, Boschmolenplas, Hemmoor, Dive4Life, TODINEMO 33. Er zullen door de DFA voortdurend nieuwe locaties worden aangeleverd of eventueel verwijderd. Blijf op de hoogte met een abonnement op de Duikersgids, inclusief gratis inlogcode.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht