Promotie duiksport tijdens Tour de France

Dit bericht is geplaatst op 5 juni 2015
Promotie duiksport tijdens Tour de France

05-06-2015. Op 4 en 5 juli is de Tour de France in Nederland. Na de proloog in Utrecht rijdt het peloton op 5 juli richting Zeeland. De provincie Zeeland heeft elf landmarks doorgegeven aan de regie van de Tour de France, die bij voorkeur in beeld moeten komen. De NOB wil ter hoogte van Scharendijke een ludieke actie uitvoeren om het sportduiken in Nederland op de kaart te zetten.  

Promotie voor de duiksport tijdens de Tour de France dus. En jij kan meedoen! Via de Brouwersdam komt het peloton Schouwen-Duivenland binnen. Ter hoogte van Scharendijke gaan 250 duikers in het Grevelingenmeer een vis afbeelden in het water. Dit beeld moet straks in miljoenen huiskamers te zien zijn! Garantie is er niet, maar in het algemeen wordt dit soort acties wel uitgezonden. De verwachting is dat het peloton rond 16:45  over de Brouwersdam rijdt.
Wil je deelnemen aan onze deze Touractie, mail dan naar wverdonk@onderwatersport.org. Uiteraard kun je na afloop van de actie op eigen gelegenheid een (avond)duik maken.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht