Dagelijks controles bij de Put van Ekeren

Dit bericht is geplaatst op 10 mei 2020
Dagelijks controles bij de Put van Ekeren

Log op Duikersgids en maak melding van de drukte.

Bij de Put van Ekeren vinden dagelijks controles plaats op naleving van de Corona-maatregelen. Dit maakt AVOS bekend. Er hebben reeds controles plaatsgevonden met ondersteuning van de politie. Daarbij zijn nauwelijks onregelmatigheden geconstateerd  ten aanzien van vergunningen of veiligheid. AVOS meldt: "Dank aan alle duikers om de regels te respecteren." Duikersgids Support Team: Joost van der Donckt.

Duiken in de Put van Ekeren

Sinds de Put van Ekeren op 4 mei is opengesteld voor recreanten, wordt er weer gedoken. De laatste duik, die op Duikersgids is gelogd, is van Joerie. Andere duikers posten eveneens enthousiast maar waarschuwen ook voor te grote drukte. Ga je duiken bij de Put van Ekeren? Log je duik op Duikersgids! Maak melding van de drukte op de parkeerplaats en waarschuw mede-duikers voor fouten. Zorg ook dat je vergunning in orde is en houd je aan de Corona-maatregelen. Zolang het goed gaat, en dat is vooralsnog het geval, blijft de Put van Ekeren open en kan iedereen er naar tevredenheid duiken.

Positieve reactie AVOS

AVOS is tot dusver tevreden. De organisatie plaatste de volgende reactie op internet. "Wij als AVOS hebben vandaag zowel in de voor- als namiddag, met ondersteuning van de lokale politie, controles uitgevoerd op naleving van de geldende regelgeving. De regels werden heel goed nageleefd en slechts kleine bijsturingen waren noodzakelijk. Ook de controles in verband met de duikvergunning waren bijna allemaal in orde. Aangezien de overheid ons heeft opgelegd om dagelijks controles uit te voeren, zijn wij genoodzaakt om dit ook te doen om de put open te houden voor duikers. Wij hopen op jullie solidariteit om ook in Corona-tijden onze geliefde duiksport te kunnen uitoefenen in de Put van Ekeren.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht