Brouwersdam afgesloten voor Tour de France

Dit bericht is geplaatst op 29 juni 2015
Brouwersdam afgesloten voor Tour de France

29-06-2015. Ga je komend weekend in Zeeland duiken? Let dan even op het volgende. De eerste etappe van de Tour de France rijdt door Nederland en de finish ligt op de Oosterscheldekering. Vanwege de doorkomst van de tourrijders is de Brouwerdam (N57) op zondag 5 juli gesloten van 14.00 uur tot 18.00 uur. Wil je rond deze tijd huiswaarts keren na je duik, verlaat het eiland Schouwen-Duiveland dan via Bruinisse en niet via de N57 richting Rotterdam. Zeeland inrijden via de N57 is ook niet mogelijk van 14.00 uur tot 18.45 uur.

Op zondag 5 juli finisht de tweede etappe van de Tour de France in Zeeland. De wielrenners komen Zeeland binnen via Schouwen-Duiveland en finishen tussen 17.00 en 17.30 uur op Neeltje Jans. De reclamekaravaan passeert omstreeks 15.00 uur en de erste renners worden omstreeks 17.00 uur verwacht.
Het peloton rijdt over de volgende wegen: Brouwersdam (Noordzeezijde), N652 Recreatieverdeelweg, Serooskerkseweg, N57 Kraaijensteinweg, Oosterscheldekering. Voor een veilige doorstroom van het peloton worden de  Stoofweg, Zandweg en Weeldeweg geheel of gedeeltelijk afgesloten. De omleidingen worden langs de route aangegeven. 
Daarnaast is een aantal wegen aangewezen als calamiteitenroutes. Deze wegen worden ook gebruikt door de hulpdiensten. Je kunt niet parkeren of stoppen langs deze wegen, daar wordt extra op gecontroleerd. De calamiteitenroutes zijn: Rampweg, Westerseweg, Serooskerkseweg. De Rampweg en Westerseweg dienen tevens als ontsluitingsroute richting Zierikzee.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht