Amilco droogpak presentaties en testdagen 2020

Dit bericht is geplaatst op 7 februari 2020
Amilco droogpak presentaties en testdagen 2020

Alle typen pakken kunnen ter plekke bekeken worden.

Pacific Diving en AmilcoSports organiseren op 19 februari 2020 en op en 1, 4 en 22 maart 2020 droogpak presentaties en testdagen in de vestigingen Utrecht/Nieuwegein en Reeuwijk. Rogier de Boer (AmilcoSports), Arjan de Graaf en/of Erik Huigen (Pacific Diving) zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Duiken met een droogpak

AmilcoSports importeert en distribueert Suunto, Bare, Metalsub, McNett en Aqua Lung voor de duikmarkt. Pacific Diving levert deze merken als kern van haar producten pallet vanuit haar vestigingen in Utrecht/Nieuwegein en Reeuwijk. In de vestiging Utrecht/Nieuwegein is de volledige Bare collectie nat- en droogpakken en onderkleding te zien en voorradig. Tijdens de droogpak presentaties gaat Rogier de Boer (AmilcoSports) in op de diverse soorten droogpakken in het algemeen en de Bare producten, in de diverse categorieën, in het bijzonder. Alle typen pakken kunnen ter plekke bekeken worden. De Bare droogpakken kunnen tijdens de testsessies in het zwembad van Pacific Diving in Reeuwijk gepast en uitgeprobeerd worden. Pacific Diving medewerkers zijn aanwezig voor begeleiding en advies.

Presentaties droogpakken

De presentaties en testsessies zijn als volgt gepland: · Woensdag 19 februari 2020, 19.30 uur, presentatie droogpakken, Pacific Diving Utrecht, Ravenswade 212A in Nieuwegein · Zondag 1 maart 2020, 15.00 uur, testsessie droogpakken, Zwembad de Kuil, Sportlaan 1, Bodegraven · Woensdag 4 maart 2020, 19.30 uur, presentatie droogpakken, Pacific Diving Reeuwijk, Reeuwijksepoort 307, Reeuwijk. · Zondag 22 maart 2020, 15.00 uur, testsessie droogpakken, Zwembad de Kuil, Sportlaan 1, Bodegraven. Bezoekers die tijdens deze presentaties en testdagen een Bare droogpak bestellen bieden Amilco Sports en Pacific Diving een PADI Dry Suit Diver specialty bij Discovery Divers ter waarde van € 189,- aan.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht