Oproep...! Duikers gezocht voor figurantenrol duikfilm

Dit bericht is geplaatst op 29 december 2018
Oproep...! Duikers gezocht voor figurantenrol duikfilm

De draaidag vindt plaats op 2 of 3 januari of in de week van 7 tot 11 januari.

Woon je in de omgeving van Flevoland? En wil je een rol spelen als safetydiver in een korte speelfilm? Stuur dan een bericht naar Thomas Larmit. Samen met een groep studenten maakt hij een korte film met als thema 'duiken'. Er zijn twee duikers nodig. De draaidag vindt plaats op 2 of 3 januari of in de week van 7 tot 11 januari. 

Duiken in Nederland     

Wat moet je doen in de film? De hoofdpersoon komt net boven water na een recordpoging en jij drijft op de achtergrond in je duikpak als safety duiker. Je moet in de omgeving van Flevoland wonen, in het bezit zijn van een duikbrevet en over een eigen duikuitrusting beschikken. Is dit iets voor jou of voor je buddy? Laat het weten aan Thomas die graag meer vertelt over zijn ambities en inspiratie! Waar gaat de film over en waarom juist een film over duiken? Leuk detail, de Duikersgids krijgt ook een kleine rol in de film.

Geïnspireerd door David Shaw

Thomas Larmit is student aan de opleiding Audiovisuele Vormgeving op het Sintlucas in Eindhoven en maakt de film als eindfilm voor zijn opleiding. Hij vertelt kort wat meer over de film. "Ik ben geïnspireerd door het verhaal van David Shaw, de duiker die na een recordpoging het lichaam van een andere duiker vindt die daar al 10 jaar op de bodem ligt en deze wil opduiken. Zo veel voor een ander over hebben, dat vind ik klasse en daarom heb ik een verhaal bedacht dat gebaseerd is op het verhaal van David Shaw. Het is dus niet zijn verhaal, maar ik vond de inspiratie erg mooi. Willen jullie meer weten? Je mag me altijd een berichtje sturen via Facebook!"

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht