Schrijf je nu in en maak kans op een Duikersgids!

Dit bericht is geplaatst op 30 maart 2017
Schrijf je nu in en maak kans op een Duikersgids!

Heb jij je al ingeschreven voor het Zeeuws Kampioenschap (ZK) of het Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie (ONK)? Schrijf je in de maand april in en maak kans op een Duikersgids! Steeds meer duikers nemen deel aan het ZK of het ONK. Er is voor iedere fotograaf of filmer een leuke wedstrijd: Beginner, individueel, groep, topfotograaf of -filmer. Iedereen is welkom! Schrijf je nu in!

Win een Duikersgids 

Iedere deelnemer die zich voor 30 april 2017 voor één van de wedstrijden inschrijft, maakt kans op een Duikersgids. In de Duikersgids vind je alle informatie van de Nederlandse duikplaatsen. Deelnemers worden ter voorbereiding op de wedstrijden verwezen naar de Duikersgids app en het Duikersgids platform. Je vindt daar alle duikstekken van Nederland, met actuele logberichten, weersinformatie, duikkaarten en meer. Je kunt op het Duikersgids platform ook zoeken naar soorten die je wil fotograferen. Meer informatie over de wedstrijden zelf vind je op www.fotokampioenschap.nl. Je kunt je daar ook inschrijven.

Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfotografie (ZK)

Het Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfotografie start in mei 2017 voor duikers die graag onderwater foto’s maken en een keer mee willen doen aan een wedstrijd. Behalve dat het Zeeuws Kampioenschap een leuke en gezellige wedstrijd is, leer je er ook veel van. Iedere deelnemer krijgt positieve feedback van de jury. En misschien val je wel met een of meerdere van je foto's in de prijzen.

Open Nederlands Kampioenschap (ONK)

Behalve het ZK is er ook een wedstrijd voor duikers met meer ervaring in de onderwaterfotografie, het Open Nederlands Kampioenschap. Daarnaast zijn er twee wedstrijden voor onderwater filmers: het Zeeuws Kampioenschap en het Open Nederlands Kampioenschap. Tenslotte kun je ook meedoen aan de zoet water wedstrijd. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht