Duiken op Bonaire met Private Divers Bonaire

Duiken op Bonaire met Private Divers Bonaire

Duiken op maat met Baukje Wassenaar en Johan Verbeek.

Duiken op Bonaire is duiken in vrijheid. Je huurt een auto en de benodigde duikapparatuur en je duikvakantie op Bonaire kan niet meer stuk. Maar wat nu als het toch anders moet? Je hebt geen duikbuddy, je wil unieke duikstekken bezoeken of je zoekt goede begeleiding voor je kids of voor een mindervalide. Dan ga je duiken met Private Divers Bonaire.

Duiken met Private Divers

Private Divers duikt op maat van jouw duikwensen. En dat alles tegen normaal tarief. Met Private Divers Bonaire liggen de mooiste duikstekken ook aan jouw voeten. Of het nu gaat om duikopleidingen voor minder validen of kinderen, guided dives, het vullen van je duikflessen, het verhuur van duikmaterialen, bootduiken, nachtduiken, introductieduiken of snorkeltrips, Private Divers Bonaire kan op je wensen inspelen. Baukje Wassenaar en Johan Verbeek zijn gecertificeerde duikinstructeurs en echte natuurliefhebbers. Ze gaan graag als buddy of instructeur met je mee om overeenkomstig jouw wensen eisen of beperkingen met je te duiken. 

Duiken op Bonaire

Ga je duiken op Bonaire en kies je voor Private Divers Bonaire? Als Duikersgids maakten we meerdere duiken met Baukje en Johan, een duik bij Salt Pier en een nachtduik bij Te Amo. Jacco beschikte nog niet over zijn duikbrevet en haalde deze tijdens ons eerste verblijf op Bonaire met Baukje als instructeur. Private Divers Bonaire ondersteunt de inspanningen van Duikersgids op Bonaire. Heb je met Private Divers een mooie duik gemaakt op Bonaire, log daarna je duik op Duikersgids. Heb je de Duikersgids app niet of weet je niet hoe het loggen in zijn werk gaat. Vraag het aan Private Divers Bonaire.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht