Vulcontainer weg bij Zeelandbrug tot 1 november

Dit bericht is geplaatst op 19 mei 2015
Vulcontainer weg bij Zeelandbrug tot 1 november

19-05-2015. De vulcontainer van camping De Witte Boulevard bij de Zeelandbrug is tot 1 november verwijderd. De nieuwe standplaats is voorlopig Recreatiepark Klaverweide in Ellemeet. Daar wordt proef gedraaid, aangezien er plannen bestaan om daar op termijn een eigen vulcontainer voor duikers te plaatsen. 

De vulautomaat bij de Zeelandbrug is verwijderd op verzoek van Rijkswaterstaat. Dit heeft geen consequenties indien voor het WK Onderwaterfotografie bij de Zeelandbrug gedoken gaat worden. De Witte Boulevard zorgt als hofleverancier van flessen en lood dat er op alle WK locaties voldoende flessen voor de deelnemers aanwezig zijn. Ook voor flessen op de boten wordt gezorgd, voor het WK zal ook vanaf de boot gedoken worden.
Behalve door deelnemers aan het WK kan voorlopig niet meer bij de Zeelandbrug gedoken worden. Na het WK is deze duikplaats afgesloten in verband met werkzaamheden van Rijkswaterstaat. Camping De Witte Boulevard speelt ook een rol bij het huisvesten van WK deelnemers. De afgelopen week hebben ondermeer het Chileense, Mexicaanse, Turkse en Spaanse team van hun diensten gebruik gemaakt. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht