Al 14 nieuwe stekken voor 2016

Dit bericht is geplaatst op 1 juli 2015
Al 14 nieuwe stekken voor 2016

01-07-2015. De Duikersgids ontdekt ook dit jaar weer nieuwe duikstekken. Dat doen we samen met sportduikers, zoals jij. De teller voor Duikersgids 12 (2016) staat al op veertien. Een daarvan is de Cacaofabriek, een nieuwe duikstek in de Zuidwillemsvaart in Helmond. We duiken ook steeds meer over de grens, met de focus op Europese duikbestemmingen zoals Kroatië, Estartit, Tarifa en Portimao.

Wil jij ook een nieuwe duikstek aanleveren? Dat kan..! Kies een onbekende duikstek uit jouw regio of ga voor ons aan de slag vanaf jouw vakantiebestemming. Als dank ontvang je gratis een Duikersgids met vermelding van je naam in het colofon. Mail ons nu! Je ontvangt een invulformulier en een checklist, waarmee je direct aan slag kan. 
Het maken van een duikstekbeschrijving is vrij eenvoudig. Vul de open velden in op het invulformulier en vink ze daarna af aan de hand van de checklist. Het duikkaartje maak je eenvoudig door een image van Google Maps in te tekenen met dieptelijnen en objecten zoals een steiger, een strandje en wrakjes. Ook de instapplaats en eventuele duikfaciliteiten boven water zijn belangrijk.

Volg nauwgezet de checklist
Waar moet je verder op letten? Volg nauwgezet de checklist en zorg tenminste voor enkele scherpe foto's (highres. min 1 MB) van de instapplaats, het liefst met duikers die te water gaan.
 Vermeld ook wie de foto's gemaakt heeft, in verband met naamsvermelding.
Eén duik zal voor jou als lokale expert voldoende zijn, maar soms zul je meerdere keren onderwater moeten.
Indien nodig gaan we mee om het proces te begeleiden. Jouw bijdrage zou minder geschikt kunnen zijn voor de Duikersgids en voor onze premium content. In dat geval wordt de stek meteen als gratis content op ons platform geplaatst. Je kunt dan als eerste een logbericht plaatsen. 

 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht