Nieuwbouw Duiklocatie Boschmolenplas

Dit bericht is geplaatst op 12 maart 2020
Nieuwbouw Duiklocatie Boschmolenplas

Medio 2020 met het nieuwe duikcentrum klaar zijn.

De Boschmolenplas krijgt een nieuw duikcentrum. Je mag aan de plas een modern, full-service duikcentrum verwachten met duikwinkel Scuba Adventures Europe, een vulstation, horecagelegenheid, onderhoudscentrum, lesruimten en meer. Je kunt overigens gewoon door blijven duiken. De duikstek en de huidige duikwinkel blijven toegankelijk. Medio 2020 met het nieuwe duikcentrum klaar zijn.

Duiken in de Boschmolenplas

Als je binnenkort een duik gaat maken in de Boschmolenplas is dat geen enkel probleem. Je kunt gewoon duiken en de bouwwerkzaamheden gadeslaan. Het duikseizoen voor Maurits en Mieke van Gulick van Scuba Adventures Europe kan nu al niet meer stuk. Eindelijk gaat de nieuwbouw die ze al jaren aan de Boschmolenplas gepland hebben van start. De nieuwbouw beslaat ongeveer 430 vierkante meter en biedt onder meer ruimte aan de duik- en snorkelspeciaalzaak Scuba Adventures Europe. Het pand krijgt ook een multifunctionele ruimte voor opleidingen, briefings, horeca, exposities en dergelijke. Bij het vulstation kun je lucht vullen en nitrox tot 300 bar en natuurlijk is er altijd tijd voor een praatje.

Scuba Adventures Europe

Duikmateriaal nodig of op zoek naar een servicecenter? Bij de duikwinkel kun je terecht voor de huur van duikmaterialen en complete duikuitrustingen. Er zijn duik- en snorkelmaterialen verkrijgbaar van de gerenommeerde duikmerken en je kunt alles ter plekke uitproberen. Het onderhoud en de reparaties en keuringen van je duikmaterialen worden uitgevoerd door servicemonteurs die door de fabrikanten van de diverse merken zijn opgeleid. Kortom, er wacht je een totale duikbeleving aan een van de mooiste en helderste zoetwaterlocaties in Nederland. Heb je vragen over de gang van zaken of de nieuwe mogelijkheden? Stel je vragen hier.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht