Sepiastokken plaatsen. Log het met een foto op Duikersgids en ontvang een muts

Dit bericht is geplaatst op 8 maart 2024
Sepiastokken plaatsen. Log het met een foto op Duikersgids en ontvang een muts

Er zijn meerdere duikers die dit doen. Maar wie?

Plaats jij sepiastokken? Dan heb je een Duikersgids muts verdiend. Log je voorbereidingen of duiken in verband met je sepiaproject op Duikersgids en je ontvangt zo'n warme Duikersgids muts. Duikersigds Support Team: Lia van der Laan. Elk jaar updates topduikstekken en nieuw ontdekte duikplaatsen. Abonneer je nu. 

Duiken in Zeeland 

We zeggen het elk jaar. Hulde aan alle duikers, duikteams en duikverenigingen die de moeite nemen om de Zeeuwse duikstekken van sepiastokken te voorzien. Dit jaar willen we jullie in verband met ons 20-jarig bestaan niet alleen huldigen maar ook iets geven. Log de voorbereidingen en/of duiken in verband met jullie sepiaproject op Duikersgids. Mail vervlogens je adresgegevens naar onze redactie. Je ontvangt dan zo'n mooie, warme Duikersgids muts. En dat is meer dan verdiend. Want, waar zouden we zijn zonder de sepiastokken? Zonder sepiastokken geen sepia's - atlhans niet in de duikstekken- maar waarschijnlijk ook geen pijlinktvissen en zeepaardjes.  

Mail en ontvang de muts

Er zijn meerdere duikers die dit doen. Het team van de Dishoekduikers is jaarlijks actief in Walcheren. René en Lia van der Laan gaan meestal in de Bergse Diepsluis te water. Daarnaast zijn er nog tal van bekende en onbekende duiklocaties waar sepiastokken geplaatst worden. Zoetersbout, Halverwege, de Zeelandbrug en nog veel meer. Zoek in Duikersgids logberichten op welke locaties over sepiastokken wordt gelogd. Op welke stek of stekken richten jullie je pijlen? We zijn benieuwd naar jullie inspanningen en we kijken uit naar jullie logberichten. Log met foto's over de voorbereidingen, dan gaan jullie met een warme muts duiken om de stokken te plaatsen. Doe mee! 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht