Duiken in Nederland met herschrijfbare duikkaarten

Dit bericht is geplaatst op 13 oktober 2015
Duiken in Nederland met herschrijfbare duikkaarten

15-10-2015. Duiken in Nederland en België kan nu ook met van die handige herschrijfbare duikkaarten. Beschrijf de duikkaart met een whiteboard marker en wis eenvoudig weer uit. De duikkaarten zijn van goede kwaliteit en zeer representatief. Ter introductie biedt de Duikersgids ze met korting aan, incl. 1 gratis marker. Je moet ze dan wel zelf op (laten) halen op Duikvaker 2016. Duikkaarten bestellen met verzending kan nu nog niet...! Bestel nu.

De herschrijfbare duikkaarten van de Duikersgids zijn spatwaterbestendig en hebben een professionele uitstraling.  Elke duikschool, duikwinkel, duikvereniging of duikinstructeur zou een of meer van deze duikkaarten in huis moeten hebben. Ze zijn uiterst handig, zeer representatief en betaalbaar. Zeker als je gebruik maakt van onze introductie-actie op Duikvaker op 6 en 7 februari 2016 in de Expo in Houten: Nu bestellen met korting, op (laten) halen op de beurs! Neem je bevestiging mee naar onze stand...!
Naast duikscholen en duikinstructeurs zijn de herschrijfbare duikkaarten van de Duikersgids ook uiterst geschikt voor beginnende duikers. Je hebt met onze duikkaarten een perfect overzicht van het duikgebied waardoor je je goed kunt oriënteren voordat je te water gaat. 

Duikstekken in Nederland en België

Er zijn duikkaarten beschikbaar van de meeste opleidingsplassen in Nederland en België, waaronder de Bergse Diepsluis, de Boschmolenplas, Eiland 4 en de Put van Ekeren. Ben je benieuwd of jouw opleidingsplas er ook bij zit? Neem een kijkje in onze store. De kaarten zijn niet bestemd om onderwater mee te nemen. Gebruik ze langs de oever, op de duikschool of thuis om je duik voor te bereiden. Weliswaar is het materiaal spatwaterbestendig.
Specificaties: Sterk gelamineerd Forexbord. Spatwater bestendig. Formaat: 25 x 35 cm. Dikte: 3 mm. Gratis 1 whiteboard marker per bestelling. Prijs: € 15,00. excl. € 2,50 administratiekosten. Schaf per bestelling meerdere kaarten aan om op de administratiekosten te besparen. Wil je meer informatie, bekijk hier. Mis je nog een kaart? Mail naar info@duikersgids.nl.

Met dank aan Souldivers Rotterdam en duikinstructeur Fred Overwater.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht