Duikteam De Kaaiman haalt nu.nl met paasontbijt onderwater

Dit bericht is geplaatst op 17 april 2017
Duikteam De Kaaiman haalt nu.nl met paasontbijt onderwater

17-04-2017. Duikteam De Kaaiman eet jaarlijks hun paasontbijt onderwater. En daar weten ze aardig wat publiciteit mee te scoren. Dit jaar kwamen onder meer Nu.nl en Omroep Gelderland langs bij onze vrienden uit Wijchen. "En hoe zorgen jullie nou dat er geen water in dat onderwaterhuis komt," vraagt de verslaggever. Leuke beelden van het onderwaterhuis in Berendonck Aquavilla en smikkelende duikers onderwater. Bekijk de film:

Duiken in Berendock Aquavilla

Weleens een duik gemaakt in Berendonck Aquavilla? En heb je daarbij ook een bezoek gebracht aan het onderwaterhuis? Dan weet je dat het zeker de moeite van een bezoekje waard is. En wellicht weet je ook dat Duikteam De Kaaiman, beheerders van het onderwaterhuis, hier jaarlijks hun paasontbijt eten. Paasbrood, eieren en koffie op achttien meter diepte. Het onderwaterhuis in Berendonck Aquavilla, is een van de oudste en grootste van Europa. Andere bekende onderwaterhuizen in Nederland liggen in het Grasbroek en de Sloterplas

Onderwaterhuis Aquavilla

Het onderwaterhuis Aquavilla bestaat 28 jaar bestaat (1989 - 2017) en trekt al jarenlang duikers uit binnen- en buitenland. Het onderwaterhuis is toegankelijk voor leden van Duikteam De Kaaiman en bezoekers met tenminste een 2-ster, Padi Advanced Open Water brevet of een gelijkwaardig duikbrevet. Het onderwaterhuis is voorzien van luchtverversing, binnen- en buitenverlichting, een intercom en telefoonverbinding en een videobewakingssysteem. Hiermee kan de bedieningfunctionaris op de kant de bezoekers in de gaten houden. Verder wordt er voortdurend verse lucht in het onderwaterhuis geperst. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht