TOTALLY SCUBA

Over TOTALLY SCUBA

Totally Scuba is de speciaalzaak voor de gevorderde duiker en de beroepsduiker. We zijn gespecialiseerd in onderhoud van duikmaterialen en reparatie van droogpakken. Totally Scuba is gevestigd aan het Voorland in Enkhuizen. Het onderhoudscentrum bevindt zich op het Voorland 4. De duiktorens en de showroom vind je op nummer 13. Volg Totally Scuba ook op Facebook voor meer informatie, evenementen en de agenda.

Specialist in onderhoud en reparatie  

Het Totally Scuba onderhoudscentrum beschikt over een ademwerkplaats, reparatiecentrum/plakwerkplaats en atelier waar wij onder meer maatwerk Subsea droogpakken (neopreen) en onderkleding produceren. Het is de place to go voor onderhoud van ademapparatuur, trimvesten, kraanservice, flessenkeuring en batterijwissel van jeduikcomputer. Totally Scuba is daarnaast gespecialiseerd in reparatie van droogpakken. De repartiewerkzaamheden voeren wij uit in het eigen gecertificeerde reparatiecentrum. Hier kun je terecht voor het repareren van lekkages en scheuren en het vervangen van seals, ritsen en/of schoenen van je droogpak. Meer over de mogelijkheden vind je op Droogpak.nl

Duiktorens en showroom

Totally Scuba heeft in de weekenden de beschikking over de twee indoor-duiktorens van BC-opleidingen. Met diepten van 3,5 en 9 meter, kraakhelder water en een watertemperatuur van 21 graden, zijn de duiktorens de perfecte setting om materiaal te testen, je vaardigheden te trainen of een duikopleiding te verzorgen. Daarnaast kun je er ook nieuwe onderwaterervaringen opdoen. Kom autoruit tikken, maak een duik met de Kirby Morgan 27 Superlite duikhelm of met een authentieke koperen duikhelm! Meer informatie en entreetickets vind je op de website. Bij de duiktorens is ook de showroom van Totally Scuba gevestigd. Hier kun je terecht voor een select assortiment aan kwaliteitsproducten van onder meer Fourth Element, BARE, Scubapro, Shearwater, OMS en Tecline. Je vindt er ook droogpakken, onderkleding en andere materialen voor gevorderde duikers, technisch duikers en beroepsduikers. Bekijk het aanbod ook in de webshop.

Achtergronden Totally Scuba

Totally Scuba is in 2015 ontstaan uit het samenwerkingsverband tussen Moby Dick Nieuwegein en Scuba Totaal, twee ervaren experts op het gebied van duiken en duikmaterialen. Uit ervaring hebben we geleerd dat onze kracht vooral in de samenwerking zit. Daardoor kunnen we onze expertise gebundeld inzetten zodat onze klanten daar optimaal van profiteren. Samen hebben we daarom Totally Scuba ingericht. In 2019 zijn we een intensieve samenwerking gestart met BC-opleidingen en ons steeds meer gaan richten op onderhoud en service van duikmaterialen. 

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Voorland 13
1601 EZ
Enkhuizen

Contactgegevens

+31228722407
info@totallyscuba.nl
www.totallyscuba.nl

Soort winkel

Onderhoudscentrum
Winkel
Duikstek
Reparatie droogpakken

Deel deze winkel met mededuikers