TODI

Over TODI

TODI in het Belgische Beringen levert een prachtige bijdrage aan de duiksport. Bij TODI duik je indoor als in een tropische rivier. Je duikt in water, met een temperatuur van 24 graden, tussen autowrakken, grotjes, een mijngang en ‘s werelds mooiste tropische zoetwatervissen. TODI is een must voor elke duiker. Daarnaast is het vanwege het comfort en de veiligheid een ideale les- en testlocatie. 

Duiken in TODI

Het zijn vooral de vissen die TODI bijzonder maken. Ze leven en broeden hier als in de vrije natuur. Dat maakt van TODI de ultieme duikbeleving! Hoe werkt het? Boek op de website een duik, als je een geldig duikbrevet hebt. Je kunt met een buddy komen of met een groep. Heb je nog nooit gedoken, maar wil je het graag leren? Dan ben je van harte welkom voor een opleiding bij de TODI-school of voor een proefduik. Meld je aan bij de balie en zorg dat je je brevet en je verzekeringsbewijs bij je hebt. Als je (nog) geen verzekering hebt, dan kun je die bij TODI voor 5 euro afsluiten. Bevestig ook even of je medisch geschikt bent om te duiken.

Fun-, oefen- en testlocatie

TODI is de fun-, oefen- of testlocatie voor zomer en winter? Je duikt in TODI in warm water onder ideale omstandigheden. Alles is tot in de puntjes geregeld, van douches, kleedruimten, lockers en toiletvoorzieningen tot materiaalverhuur en een uitstekend restaurant met het lekkerste bier. De watertemperatuur bedraagt in TODI 24 graden en je duikt tussen duizenden kleurrijke tropische vissen. Perfecte omstandigheden voor een funduik, een testdag of een dagje met het hele gezin. De kinderen kunnen snorkelen of proefduiken en in de nabije omgeving zijn tal van outdooractiviteiten zoals mountainbiken. Zondag is het in TODI mermaid dag.

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

be-MINE 1
3582
Beringen

Contactgegevens

+32011364040
info@todi.be
www.todi.be

Soort winkel

The Ultimate Diving Experience
Restaurant
School - Snorkelen - Freediving

Deel deze winkel met mededuikers