THE OLD PIRATE

Over THE OLD PIRATE

Ben je op zoek naar duikmaterialen? En moeten het duikspullen zijn van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs? Dan moet je bij The Old Pirate zijn. The Old Pirate in Alphen aan de Maas (Gld) is specialist in duikkleding, duikapparatuur en accessoires. Of het nu gaat om ademautomaten, duiktassen, handschoenen of jackets. Je vindt het allemaal bij The Old Pirate. The Old Pirate biedt ook duikopleidingen en duikvoorzieningen aan en is tevens importeur van de merken Tiguillio, T52 en Orcatorch.

Betaalbare duikmaterialen

Als duiker zoek je natuurlijk naar duikmaterialen van goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. En als het even kan wil je ook niet al te lang zoeken. The Old Pirate importeert een uitgebreid scala aan betaalbare duikmaterialen en accessoires. Snorkels, vinnen, messen, maskers, o-ringen, mondstukken, duikpakken. Alles is voorhanden en alles even goed en betaalbaar. Wil je betaalbaar duiken? Zoek je betaalbare duikmaterialen? The Old Pirate staat je graag ten dienste. Bezoek op een duikbeurs of ga naar de website

Duikopleidingen Gelderland / Noord-Brabant

Bij The Old Pirate kun je ook (duik)opleidingen volgen op allerlei niveaus, van snorkelduiker tot en met instructeursopleidingen. Wil je een duikopleiding volgen? Alles is mogelijk van een duikintroductie om kennis te maken met de duiksport tot snorkelopleidingen, jeugdopleidingen voor kinderen van 8 tot 12 jaar, basisopleidingen, recreatieve specialties, technische specialties, medische specialties, IAHD opleidingen voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking, DAN opleidingen en instructeursopleidingen. Alle basis- en instructeuropleidingen van WOSD, IAHD en DAN kunnen verzorgd worden. Alles veilig, verantwoord en professioneel.

Proefduik maken

The Old Pirate is gevestigd in het mooie land van Maas en Waal in het Dorpje Alphen. Het duikcentrum is voorzien van onder meer een duikvijver, vulstation en een onderhouds- en reparatiecentrum. Hun doel is om jou leuk maar vooral ook veilig te leren duiken. Wil je je opgeven? Of wil je eerst een proefduik maken in hun mooi aangelegde duikvijver met vissen? Je bent van harte welkom om eens langs te komen. 

 

 

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Dijkgraaf de Leeuwweg 13
6626 BG
Alphen aan de Maas (Gld)

Contactgegevens

+31646221823
sales@theoldpirate.nl
www.theoldpirate.nl

Soort winkel

Kleding / apparatuur / accessoires
Specialist in duikmaterialen

Deel deze winkel met mededuikers