SOULDIVERS ROTTERDAM

Over SOULDIVERS ROTTERDAM

Souldivers is een professioneel 5* PADI IDC duikcentrum in het hartje van Rotterdam. Het is een super gezellige duikclub met een grote groep actieve duikers van allerlei niveau. Zoek je een duikschool in Rotterdam? Wil jij je duikbrevet halen? Souldivers verzorgt duikopleidingen, duikvakanties en duikactiviteiten die geschikt zijn voor elke duiker: Man, vrouw, singleduikers zonder vaste buddy, jong, oud, kids, noem maar op. Souldivers is er voor iedereen met een passie voor duiken.

Duiken in Rotterdam

Toch is Souldivers  meer dan alleen een duikcentrum. Souldivers is een combinatie van een 5-Star PADI opleidingscentrum, met alle faciliteiten die daarbij horen. Daarnaast heeft Souldivers een gespecialiseerd duikreisbureau voor de mooiste duikvakanties, een uitgebreide duikwinkel en een handige webshop. Ben je op zoek naar duikmaterialen? Je kunt altijd terecht in de winkel of de webshop van Souldivers. Alles wat je nodig hebt op het gebied van duikmaterialen is voorhanden. 

Maatschappelijk betrokken

Souldivers wil ook een actieve rol spelen om burgerschap en ontwikkelingskansen van mensen te verbeteren. Dat doen ze door middel van sportduiken via de Stichting Seals Rotterdam. Dit inintiatief is gericht op alle bevolkingsgroepen. Iedereen is welkom, speciaal degenen uit wijken en buurten die een extra stimulans nodig hebben. Tenslotte is Souldivers ook een PADI Aware partner. Dit wil zeggen dat Souldivers respect heeft voor het milieu en een actieve bijdrage wil leveren aan natuurbehoud.  

Duikvakanties

Wil je op duikvakantie? Souldivers is ook een gespecialiseerd duikreisbureau. Ze bieden duikvakanties naar prachtige duiklocaties over de hele wereld. Kwaliteit en professionaliteit zijn hun kenmerk. Wil je zeker weten dat je een topduikvakantie gaat maken? Kies dan voor een Souldivers duikvakanties. Professionele duikcentra, superleuke duiken, gezellige accommodaties, alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is genieten! Kom je eens langs? Bekijk onze openingstijden

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Henegouwerlaan 118
3014 CG
Rotterdam

Contactgegevens

+31108208616
info@souldivers.nl
www.souldivers.nl

Soort winkel

Vulstation 200 B / 300 B / NITROX 36%
Keurings- en reparatiebedrijf
Lid HISWA Duiksport
Winkel - School - Reisbureau

Deel deze winkel met mededuikers