SCUBA-ADVENTURES

Over SCUBA-ADVENTURES

Duikopleidingen, duikcursussen en duikuitrustingen vind je bij Scuba-Adventures in Heel in Limburg. Zoek je duikspullen? Of wil je leren duiken? Scuba-Adventures kan je daarmee helpen. Ze geven de beste duikopleidingen en je vindt al jouw duikbenodigheden in hun webshop. Scuba-Adventures verkoopt alleen hoogwaardig duikmateriaal van gerenomeerde duikmerken zoals Aqualung, Bare, DUI, Halcyon, Scubapro and Suunto.

Het beste duikmateriaal afschaffen

Maatwerk is essentieel om jou de beste duikuitrusting aan te meten. Een van de belangrijkste onderdelen is een goed duikpak. Een duikpak moet naadloos passen om je tijdens het duiken te beschermen tegen kou en verwondingen. Ben je benieuwd wat voor jou het meest geschikte duikpak zou zijn? Ga langs bij Scuba-Adventures om samen de beste duikuitrusting samen te stellen. Je kunt alle materialen ook online bestellen, in dat geval ben je altijd welkom voor meer informatie of advies vooraf.

Onderhoud van duikuitrustsingen

Periodiek onderhoud is absoluut noodzakelijk voor je veiligheid en het behoud van je duikuitrusting. Breng duikmaterialen zoals ademautomaten, trimvesten, duikcomputers en duikflessen geregeld langs bij Scuba-Adventures in Heel voor een preventieve onderhoudsbeurt. Scuba-Adventures geeft drie maanden garantie op alle onderhoudsbeurten. Wil je in Limburg leren duiken? Scuba-Adventures leert jou op een veilige en ontspannen manier duiken en snorkelen. Je leert hoe een duikuitrusting werkt, hoe je onderwater moet ademen en hoe je perfect in balans in het water blijft hangen. De theorielessen volg je zelfstandig, waarna de duikcursus wordt vervolgd in het zwembad en het buitenwater. Heb je je duikbrevet eenmaal gehaald, dan kun je mee naar verschillende duikstekken in Limburg, Zeeland of het buitenland. 

 

 

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Bosmolenweg 3
6097 NG
Heel

Contactgegevens

0653 - 701 903
info@scuba-adventures.eu
www.scuba-adventures.eu

Soort winkel

Winkel - School
Vulstation 200 B / 300 B

Deel deze winkel met mededuikers