MOBY DICK ROTTERDAM

Over MOBY DICK ROTTERDAM

Moby Dick is een PADI IDC dive center in Rotterdam met een compleet pakket aan duikmaterialen, duikopleidingen en duikvoorzieningen. Als jouw zoektermen zijn: Voordelige duikmaterialen, Duiksets, Snorkelen, Technisch duiken of leren duiken, dan moet je bij Moby Dick zijn. Op zoek naar topkwaliteit duikpakken, duiklampen en ander duikmateriaal? Bezoek dan hun webshop. 

Duikmaterialen Rotterdam

Op de webshop van Moby Dick vind je als duiker alles wat je nodig hebt. Er zijn tal van aanbiedingen. Neem een kijkje om van deze tijdelijke koopjes te profiteren. Wat hebben ze zoal? Letterlijk van alles! Van droogpakken, trimvesten, duiklampen en vinnen tot snorkelsets, maskers, handschoenen, duikschoenen en camara's. Moby Dick heeft, als een van de grootste duikwinkels in Rotterdam, vrijwel alles op voorraad. Alles wat van maandag tot en met zaterdag voor 17:00 uur besteld wordt, gaat direct op de post. Voor je het weet heb je het in huis. Verzending naar Nederland en België is gratis vanaf 50,00 euro. Bekijk snel hun duikmaterialen en snorkelmaskers.

Duikcursussen en materiaalverhuur

Bij Moby Dick houdt het natuurlijk niet op bij duikmaterialen. Ook voor een gezellige groepsduik, het vullen van je cilinders, materiaalverhuur en onderhoud kun je bij ze terecht. Verder is er geen betere plek om te leren duiken dan bij Moby Dick. Alle duikcursussen en specialties worden gegeven. Of het nu gaat om een Open Water brevet of een DAN-opleding of een opleiding tot duikinstructeur. Duikcentrum Moby Dick vindt zijn oorsprong in de professionele duiksport en levert onder meer aan brandweerkazernes en offhore-bedrijven. Op zoek naar advies en full-service dienstverlening in de duiksport. Bel ze of loop even langs. Er staat bij Moby Dick altijd iemand voor je klaar! 

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Melbournstraat 36 - 38 A
3047 BJ
Rotterdam

Contactgegevens

+31104767992
info@mobydick.nl
www.mobydick.nl / www.mobybrandstore.nl / www.ariasnorkelmasker.nl

Soort winkel

Vulstation 300 B / NITROX
Winkel - School

Deel deze winkel met mededuikers