MIDWAY

Bonaire

/ 3

Bij Midway begint de drop off op ongeveer 80 meter uit de kant. Het rif loopt geleidelijk af tot een diepte van 35 meter. De mooiste begroeiing van harde en zachte koralen vind je tussen de 8 en 15 meter. Je komt hier prachtige en zeer grote hersenkoralen tegen, maar ook fraaie formaties van het prachtige piraalkoraal. Vissen, zoals tandbaarzen en snappers, maar ook de grote buffalo trunk fish, gedijen hier uitstekend.

Bijzonderheden

Midway ligt aan de zuidoost zijde van Bonaire in het midden van de noordelijke en zuidelijke waterinlaatbruggen. De in- en uitstap bevinden zich op een strandje met kleine koraalstenen. Ga te water in het midden van het strandje.

Waarschuwingen

Duik bij Midway alleen met een lokale gids. Duiken is alleen mogelijk onder rustige weersomstandigheden en met voldoende ervaring. Er kan bij Midway een zeer harde stroming langs de drop off staan. Dat merk je tijdens het uitzwemmen wanneer je zijdelings wegdrijft ten opzichte van de instapplaats.

Lees meer

Abonnee content

Bekijk ook kaart, kenmerken, statistieken, foto's en nieuws van deze duikstek.

Zoek in de logberichten van deze stek

Plaats een logbericht

Nederlands English Deutsch Francais

Deze duikstek weergeven op je eigen website

Met de volgende code kun je deze duikstek op jouw website embedden. Vraag eerst eenmalig een key aan waarmee je elke duikstek op Duikersgids kunt overnemen. Mail naam duikschool, email-adres en de url naar info@duikersgids.nl.

<div id="EMBEDKEY" data-spot="A1P7wNDsfd6" data-lang="nl"></div>

De id van de duikstek is jouw embedkey
De data-spot is de duikstek referentie
De data-lang is de taal in ISO code. Keuzes zijn: en, nl
Voeg het volgende script toe onderaan jouw HTML pagina:

<script src="https://api2.duikersgids.nl/js/embed.js"></script>