MARE TOURS

Over MARE TOURS

Ben je op zoek naar een duikvakantie? Dan ben je bij Mare Tours in België aan het goede adres! Of je nu een ervaren duiker bent of net bent begonnen met duiken, de duikexpert van Mare Tours vindt vast en zeker de duikvakantie die bij je past. Waar wil je op duikvakantie? Mare Tours biedt talloze bestemmingen aan, van Egypte en Thailand tot de Malediven en Curacao. Je kunt bij Mare Tours ook terecht voor een liveaboard, waarbij je een hele week op zee blijft en drie  tot vier duiken per dag maakt.  

Op duikvakantie met Mare Tours

Mare Tours biedt van alles aan op het gebied van reizen. En ze zijn altijd bij je in de buurt. Mare Tours heeft twintig reisshops in Vlaanderen en beschikt over uitgebreid netwerk van reisagenten. Bekijk het reisaanbod om of loop eens binnen in een van de shops. De experts van Mare Tous staan klaar om je alles te vertellen over duikreizen naar de Rode Zee, Cabo Verde, Thailand of de Nederlandse Antillen. Wil je snel de perfecte duikvakantie boeken? Dan moet je bij Mare Tours zijn. Neem snel contact op voor meer informatie.

Kiezen uit duikvakanties en veel meer

Mare Tours is gespecialiseerd in duikvakanties en rondreizen, maar ze doen veel meer. Het aanbod is bijna onbeperkt. Wil je alleen een hotel boeken? Dat is mogelijk. Maar je kunt ook op vliegvakantie, wandelvakantie, autovakantie, skivakantie, kampeervakantie, fietsvakantie, golfvakantie en nog veel meer. Mare Tours biedt daarnaast cruises aan, maar ook themareizen, groepsreizen en reizen naar sportevents. Mare Tours werkt met vertrouwde touroperators zoals Pegase, Thomas Cook, Jetair en Vip Selection en is aangesloten bij de bekende garantiefondsen, waaronder SGR.  

Adresgegevens

Diestsesteenweg 141
B 3202
Rillaar

Contactgegevens

+3216502222
online@maretours.be
www.maretours.be/duikreizen/

Soort winkel

Reisbureau
Garantiefonds Reizen
Calamiteitenfonds
Gespecialiseerd in duikvakanties en rondreizen

Deel deze winkel met mededuikers