HARBOUR VILLAGE BONAIRE

Over HARBOUR VILLAGE BONAIRE

Harbour Village Beach Club ligt op het Nederlands Caribische eiland Bonaire. Gasten genieten hier van elegante accommodatie, gratif wifi en het enige privéstrand van het eiland. Voor duikfanaten is er de eigen PADI vijfsterren duikschool. Bonaire kent een heel eigen sfeer en een constant aangenaam klimaat, kristalhelder water, een overvloed aan zeeleven en de meest ongerepte koraalriffen ter wereld. Voor wie de schoonheid van Bonaire wil combineren met het meest exclusieve duik- en strandresort, kiest voor een verblijf in hel luxe hotel, Harbour Village Beach Club.

Duikvakantie Bonaire

Ontdek de meest geweldige duikplekken met Great Adventures Bonaire. Het is de perfecte duikbasis door de ligging direct aan zee en tegenover Klein Bonaire, een onbewoond land en een duikersparadijs. Zij voorzien je in alles wat je nodig hebt om de prachtige wateren van Bonaire te ontdekken; eigen duikboten, een volledig uitgeruste duikwinkel en een ervaren duikteam, bovendien kun je rekenen op de service van een duikconciërge. Duikers kunnen zich optimaal op het duiken concentreren, want het voorbereiden, in- en uitladen van de duikuitrusting, als ook het schoonmaken en opbergen worden volledig uit handen genomen.

Meest luxe hotel en bevlogen rifbeschermer

Een ideaal verblijfadres voor duikers die een kleinschalig, charmant, luxueus resort met veel privacy waarderen. Een dag van actieve avonturen sluit je hier ideaal af met een ontspannen massage, door te relaxen in een hangmat of een duik te nemen in het zwembad. ’s Avonds is het resort sfeervol verlicht en nodigt het La Balandra Restaurant uit voor een gourmet op het overdekte terras dat direct op zee is gelegen. Harbour Village is al jaren een bevlogen rifbeschermer. Direct voor het strand ligt een onderwater kraamkamer, waar koraalbomen worden geplant en uitgezet als deze volgroeid zijn.

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Kaya Gobernador N.Debrot No. 71
Kralendijk
Bonaire

Contactgegevens

+3054240004
reservations@HarbourVillage.com
www.harbourvillage.com

Soort winkel

Duikbasis
Gratis Wi-Fi
Luxe resort

Deel deze winkel met mededuikers