GO WEST DIVING CURACAO

Over GO WEST DIVING CURACAO

Wil je duiken op Curacao? Go West Diving is jouw one stop shop op het mooie Curaçao! Als full-service PADI resort bieden wij bootduiken, gegidste kantduiken en equipment rental aan. Ook voor meerdaagse pakketten, inclusief huurauto en accommodatie, kun je bij ons terecht. Wij beschikken over onze eigen appartementen op de mooiste A plus locatie! Met Go West Diving geniet je van een optimale duikvakantie op Curacao. 

Bootduiken met Go West Diving

Bootduiken met Go West Diving kun je maken van Watamula tot Mako’s Mountain en alles wat daar tussenin zit. Wij bieden ook nachtduiken en we bezoeken duikplaatsen op jouw verzoek. Pakketten als deze worden nergens anders op Curacao aangeboden. So... go west to the best! Veiligheid, topkwaliteit en service staan natuurlijk hoog in ons vaandel. Verder adviseren we je graag over andere activiteiten op het eiland. Verken de Hato grotten met zijn stalactieten, stalagmieten en tekeningen of maak een tocht door het uitgestrekte Christoffel National Park, vol exotische diersoorten en prachtige natuurlandschappen. 

Duiken huisrif Go West Diving

Het Huisrif van Go West Diving heet Alice in Wonderland en zodra je er bent, weet je waarom. Vanaf ons dok zwem je in twee minuten naar het rif toe waar een prachtige onderwaterwereld op je wacht. Je begeeft je onmiddellijk tussen de papegaaivissen, blennies, vijlvissen, murenen en als je geluk hebt een manta of een pijlstaartrog. Voor je het weet ben je helemaal verliefd en ga je alleen nog naar huis voor een oppervlakte interval. Duiken op Curacoa is duiken met Go West Diving. 

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Playa Kalki
Westpunt
Curacao

Contactgegevens

+59998640102
info@gowestdiving.com
www.gowestdiving.com

Soort winkel

Bootduiken
Gids duiken

Deel deze winkel met mededuikers