TOTALLY SCUBA ONDERHOUD

Over TOTALLY SCUBA ONDERHOUD

Totally Scuba biedt alles met betrekking tot het duiken onder één dak voor zowel de beroepsmatige als de recreatieve duiker. Advies, maatwerk en service staan voorop. In webshop en winkel van Totally Scuba kun je terecht voor advies en verkoop van een uitgebreid assortiment aan duik- en snorkelmaterialen. Totally Scuba heeft twee vestigingen. Onderhoud en reparatie vinden plaats in Lijnden, de winkel en duikschool vind je in Enkhuizen.  

Duikmaterialen en onderhoud

Totally Scuba organiseert in de winkel in Enkhuizen geregeld kenniscafé’s en workshops met productpresentaties en gastsprekers. Deze activiteiten vinden meestal plaats op zaterdag. De toegang is gratis. Volg Totally Scuba op Facebook, daar vind je ook de agenda! Het onderhoudscentrum van Totally Scuba in Lijnden staat voor perfect onderhoud van ademapparatuur, trimvesten, kraanservice en de batterijwissel van duikcomputers. Verder heeft Totally Scuba een eigen gecertificeerd reparatiecentrum voor reparatie van droogpakken. Daar kun je terecht voor het repareren van lekkages, scheuren en het vervangen seals, ritsen en schoenen van je droogpak.
De Totally Scuba duikschool verzorgt een groot scala aan duikopleidingen, voor zowel de beginnende duiker, de gevorderde duiker als de technische duiker. Het duikteam Totally Scuba organiseert regelmatig duik- en trainingsactiviteiten in zwembad en buitenwater Kernbegrippen van Totally Scuba zijn: Groot aanbod, uit voorraad leverbaar of gratis thuisbezorgd, kwaliteit en service. Like ze op Facebook.

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Hoofdweg 16B
1175 LA
Lijnden

Contactgegevens

+31302805975
info@totallyscuba.nl
www.droogpak.nl

Soort winkel

Onderhoudscentrum
Reparatie droogpakken
Winkel - School

Deel deze winkel met mededuikers