NEMO 33

Over NEMO 33

Wil je indoor duiken in Brussel? Of wil je je duikbrevet halen in een indoor duiklocatie. Dat kan bij NEMO 33 in Brussel. NEMO33 is een van de diepste zwembaden die er bestaan. Het bad trekt jaarlijks duizenden duikers uit tientallen verschillende landen, van Antwerpen, Parijs en Straatsburg tot Keulen, Frankfurt en Amsterdam. Wil je indoor duiken in helder, warm water zonder een verrereis te maken? En dat alles in een veilige, gecontroleerde omgeving? Kom dan naar NEMO33.

Duikopleiding in NEMO33

Het zwembad van NEMO33 is uniek. Tal van duikers komen naar NEMO33 voor een funduik maar ook duikscholen en duikinstructeurs maken de trip naar Brussel om bijvoorbeeld duikopleidingen te geven. Behalve funduiken of lesgeven kun je in NEMO33 ook zelf een duikcursus volgen. NEMO33 beschikt over alle benodigde duikvoorzieningen, zoals omkleedruimten, lockers, douches, toiletten, duikwinkel en horeca. Je duik begint met een briefing, waarna je met de afdaling in de duiktoren mag beginnen. Familieleden en vrienden kunnen vanuit het restaurant je duikverrichtingen volgen via ramen in de duiktoren. Als hier wilt dineren, is het raadzaam om vooraf te reserveren

Duiken in Brussel

De duiktoren van NEMO33 bevat 2,5 miljoen liter gezuiverd en licht gechloord bronwater met een gemiddelde watertemperatuur van 33 graden. Je duikt hier dus onder ideale omstandigheden. Hoe koud het ook wordt, met NEMO33 hoeft het duikseizoen nooit te eindigen. De bodem van de toren ligt op 33 meter. Onderweg kom je drie luchthoudende ruimten tegen, waar constant verse lucht wordt aangevoerd. Duikinstructeurs kunnen hier hun duikcursisten uitleg geven, zonder naar de oppervlakte op te hoeven stijgen. NEMO 33 is ontworpen door de Belgische duikexpert John Beernaerts.

Duikvoorschriften NEMO33

Voor een duik in NEMO33 gelden verschillende tarieven en packagedeals. Daarnaast dien je je aan een aantal (veiligheids)voorschriften te houden. Om het water zuiver te houden, is ook niet mogelijk om uitsluitend met eigen materiaal te duiken, alle duikapparatuur is daarom bij de prijs inbegrepen. Duikcomputers zijn apart te huur.
Openingstijden en reserveringen: NEMO33 is elke dag van het jaar geopend, ook op zon- en feestdagen! Bekijk de verschillende duiktijden waarop je kunt duiken. Reserveren vanaf 10 personen en meer. Telefoon: +32 (0) 2 332 3334 (maandag tot en met vrijdag, van 10:00 uur tot 18:00 uur).  Rereserveringen tot maximaal 35 duikers per uur.  

 

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Stallestraat 333
1180
Brussel

Contactgegevens

+32 2 332 33 34
dive@nemo33.com
www.nemo33.com

Soort winkel

Deel deze winkel met mededuikers