LIBERTAD CAR RENTAL BONAIRE

Over LIBERTAD CAR RENTAL BONAIRE

Wil je voordelig een auto huren op Bonaire? Libertad Car Rental Bonaire staat voor je klaar. Libertad betekent vrijheid. En dat is precies wat een huurauto je biedt op Bonaire. Perfect voor een vakantie op Bonaire. De auto's van Libertad Carrental Bonaire zijn zeer voordelig geprijsd en beschikken over rekken voor je duikcilinders. Ideaal dus, als je ook gaat duiken op Bonaire

Vakantie op Bonaire

De auto’s van Libertad Carrental Bonaire zijn technisch in perfecte staat en bij aflevering honderd procent veilig. Alle auto's zijn de auto’s W.A. verzekerd. Je kunt kiezen tussen een schakelauto en een automaat. All Risk bijverzekeren is mogelijk en het gebruik van een kinderzitje is gratis. Verder zijn alle lokale belastingen en andere kosten betaald. Het spreekt vanzelf dat je de auto weer in dezelfde staat terugbrengt, maar een klein krasje is zo gemaakt. Daar doen we niet moeilijk over. Interesse? Je huurauto staat op het vliegveld voor je klaar of, waar je maar wil. Reserveer nu! 

Laagste prijzen op Bonaire

Libertad Car Rental Bonaire kan haar prijzen laag houden omdat ze alleen gebruikte huurauto’s aanbieden.  Er zijn diverse type wagens waaruit u kunt kiezen. Lijkt een Chevrolet Aveo u wat? Deze huurt u al voor 37,00 USD per dag. Kies een ophaal- en terugbrengpunt en geef de gewenste tijden aan. Ga dan door bij Verder. Let op! Bij de prijs zijn inbegrepen: 6% ABB (BTW) en $ 4 per dag verhuurbelasting. Als verhuurder houdt Libertad hier niets aan over. Deze kosten zijn verplicht gesteld aan verhuurders en worden afgedragen aan de overheid.  

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Kaya Cyprus 9
Kralendijk
Bonaire

Contactgegevens

+599 785 6426
info@libertad-carrental.com
www.libertad-carrental.com

Soort winkel

Autoverhuur

Deel deze winkel met mededuikers