DUTCH SCUBA DIVERS

Over DUTCH SCUBA DIVERS

Wil je leren duiken in de omgeving Rijswijk, Den Haag? Zoek je duikmaterialen of is er onderhoud nodig aan je duikhorloge? Dutch Scuba Diver in Rijswijk staat je elke dag ten dienst voor een duikcursus of een nieuw trimvest. Wat je ook nodig hebt aan service, duikapparatuur, duikcursussenof snorkelles, je vindt het bij Dutch Scuba Divers in Rijswijk. Vragen? Stel ze hiernaast, je krijgt direct antwoord.

Leren duiken omgeving Den Haag

Duikcentrum Dutch Scuba Divers is het duiksportcentrum van Den Haag, Rijswijk en Zuid Holland. Je kunt bij ze terecht voor alle duikopleidingen, van beginnend duiker tot en met instructeur. Heb je weinig tijd? Dutch Scuba Divers werkt op basis van flexibiliteit. Je bepaalt zelf als klant wanneer je van hun flexibele duikschool gebruik maakt voor zwembad- en theorielessen. Start vandaag nog met jouw duikcursus en leer ook duiken. Gaat dat te snel en wil je eerst ervaren hoe leuk duiken is? Maak dan eerst een duikintroductie in het zwembad. Je kunt er ook voor kiezen om eerst een snorkelcursus te boeken en dan pas te gaan duiken.

Duikmaterialen, snorkelmaterialen en onderhoud

Natuurlijk heeft Dutch Scuba Divers ook de ervaren duiker alles te bieden. In de winkel hebben ze alle duikmaterialen en snorkelmaterialen ruimschoots op voorraad en voor een onderhoudsbeurt maak je eenvoudig een afspraak. Of het nu gaat om de service van jouw ademautomaat, het onderhoud van jouw BCD of trimvest, het wisselen van de batterij van je duikcomputer of duikhorloge, het keuren van je duikcilinder. Je kunt altijd rekenen op topkwaliteit en de beste service. Verder kun je alles krijgen: Duikbrillen en duikmaskers, duikbrillen op sterkte, snorkelsets voor jong en oud, duikpakken, shorty’s, rashguards, BCD's, duikcomputers, duiklampen, trimvesten en nog veel meer. Dutch Scuba Divers voert de merken TUSA, Mares en Seacsub, de beste kwaliteit voor de best denkbare prijs. Kom langs. Ze staan voor je klaar!

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Hendrik van Ravesteijnplein 76
2282 GX
Rijswijk

Contactgegevens

070 - 322 7593
info@dutchscubadivers.nl
www.dutchscubadivers.nl

Soort winkel

Onderhoudscentrum
School
Winkel

Deel deze winkel met mededuikers