DISCOVERY DIVING

Over DISCOVERY DIVING

Discovery Diving is een duikwinkel en duikschool in Hardinxveld in Zuid-Holland. Discovery Diving staat voor: Duikmaterialen, duikopleidingen, snorkelen en zwemmen. In hun webshop vind je als duiker al jouw duikbenodigdheden En, ze onderhouden het ook perfect voor je. Bij Discovery Diving kun je tal van duikcusussen volgen. Alle duikmaterialen vind je onder meer in hun webshop.

Duikmaterialen Zuid-Holland 

Voor duikmaterialen in Hardinxveld Giessendam in Zuid-Holland moet je bij Discovery Diving zijn. In de winkel en de webshop vind je van alles, van trimvesten, loodgordels en ademautomaten tot snorkels, snorkelsets, caps en duikflessen. Discovery Diving heeft ook een vulstation. Ze vullen gekeurde duikflessen tot 300 bar, maar je kunt ook een vulabonnement afsluiten. Zoek je een duikwinkel in de omgeving Zuid-Holland? Kom eens langs bij Discovery Diving of bezoek hun webshop. 

Duikopleidingen in Zuid-Holland 

Discovery Diving richt zich ook op het verzorgen van duikopleidingen. Wil je al langere tijd een duikopleiding volgen? Voeg de daad bij het woord en neem contact op met Discovery Diving. Discovery Diving is een PADI duikschool. Vind je het allemaal nog wat spannend, dan kun je natuurlijk altijd eerst een proefduik maken. Vervolg daarna met je Open Water en je Advanced Open Water. Bij Discovery Diving staat veiligheid, professionaliteit in de opleidingen voorop. 

 

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Graaf Lodewijkstraat 40
3372 CD
Hardinxveld Giessendam

Contactgegevens

+31184622496
shop@discoverydiving.nl
www.discoverydiving.nl

Soort winkel

Vulstation 200 B / 300 B
Winkel - School

Deel deze winkel met mededuikers