DIVESTAR INTERNATIONAL

Over DIVESTAR INTERNATIONAL

Wil je een duikcursus of een duikopleiding volgen in Noord-Brabant? Zoek je een duikuitrusting? Of wil je duiktrip maken? Divestar International heeft alles op duikgebied in huis. Hun motto is makkelijk, flexibel en fun. De duikopleidingen van Divestar International zijn flexibel aan te passen aan je behoeften. Je kunt alle PADI en DAN opleidingen volgen, tot aan de Instructeursopleiding en meer. Ook voor gegidste duiken, clubduiken of een duikvakantie is Divestar International het juiste adres.

Duikopleidingen in Noord-Brabant 

Woon je in de regio Noord-Brabant en wil je een duikopleiding of duikcursus volgen in Noord-Brabant? Ga dan naar Divestar International. Een duikcursus is bij hen vooral fun. Duiken is een hobby en leren duiken is fun. Iedereen wordt bij Divestar International dan ook met 'je' aangesproken. Ben 'je' ready om te leren duiken? Divestar International neemt je mee op een ontdekkingsreis naar de onderwaterwereld. Alle beginselen van de duiksport worden je bijgebracht. Je leert hoe je met je duikuitrusting om moet gaan en hoe je onderwater moet ademen. 

Duikvakantie in het buitenland

Divestar International wil zich niet onderscheiden in prijs, wel in kwaliteit. De nadruk ligt op kwaliteit, flexibiliteit en ervaring. Je krijgt de beste duikcursus die er is, de duikopleiding gaat altijd door (ook bij weinig aanmeldingen) en je zal het als een inspirerende ervaring beleven. Heb je er zin in? Het plezier begint al bij je duikopleiding. Je gaat meestal niet alleen met een brevet naar huis, maar ook met foto’s en flmpjes om het thuis nog eens te beleven. Wil je eerst even aan het duiken proeven? Je kunt altijd eerst een proefduik maken. Natuurlijk maak je gedurende je duikopleiding gebruik van een duikuitrusting van Divestar International. Ook voor je duikvakantie zit je bij Divestar International goed. Bovendien heeft Divestar International een vestiging in Ibiza

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Habraken 2323 M
5507 TK
Veldhoven

Contactgegevens

+31408451765
info@divestar-international.com
www.divestar-international.com

Soort winkel

Vulstation 200 B / 300 B
Winkel - School - Duikteam

Deel deze winkel met mededuikers